Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Martek 21:18, 13 lut 2012

Świetnie An tak mi się wydawało,że sama brałam udział w takim wątku dawniej Trzeba ,częstuj się nic ci nie będzie ))
an_tre 21:24, 13 lut 2012

Martek napisał(a)
Świetnie An tak mi się wydawało,że sama brałam udział w takim wątku dawniej Trzeba ,częstuj się nic ci nie będzie ))
dziękuję, ale już muszę myśleć o zgubieniu zbędnych...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 21:56, 13 lut 2012

Włos mi sie na głowie zjerzył ...... dziewczyny moje problemy z Kuba przy Waszych to pikuś! My akurat trafiliśmy na lekarkę, która stroni od antybiotyków. Daje je tylko kiedy jest wyraźna potrzeba a nie na zapas. Mało tego, ja się od niej uczę a Ona chętnie dzieli się swoją wiedzą. Tak nauczyłam sie dobrze dawkować leki przeciwgorączkowe, leki przeciwwirusowe i antybiotyk...... Najlepszy przykład.... teraz jak Kubę bolało ucho pojechaliśmy do naszej przychodni... Jakaś bardzo młoda lekarz przyjeła nas i stwierdziła zapalenie ucha. Dała antybiotyk - i wszystko pięknie tylko dała dwa razy za dużą dawkę jednorazową: 8ml 2 razy dziennie Zinatu. Wychodzimy a ja do Pawła mówie: słuchaj ona się pomyliła.... wyliczyła dobrze dawkę ale dzienną i powinna podzielić ją na dwa dawkowania czyli 2*4ml. Paweł powiedział, że nie mam racji a ja mu na to, że nasza doktor tak by własnie dawkowała i że ma dziecku podać taką dawkę jak mu powiedziałam. Dzisiaj przyjeżdżamy do naszej lekarki a ona mu w oczy powiedziała - żona ma rację, 8 ml to dawka dobowa i powinna zostać podzielona na dwa. Puściła do mnie oko Kocham tą kobietę! Wierzę jej, bo nigy, prze nigdy nas nie zawiodła i zawsze zajmuje się Kubą kompleksowo. Teraz po antybiotyku mamy się do niej zgłosić bo chce mu zrobić badania czy na pewno wszystko ok.

Marta tymi ciastkami mnie zabiłaś! Gdzie to takie cuda dają???!!!!!

Haniu dzięki za boróweczki Ojjj pojadłabym

agniecha973 21:58, 13 lut 2012

Normalnie strach chorować po tym co tu przeczytałam. Jakieś horrory, jak z filmów. Macie stalowe nerwy kobiety!
kaisog1 22:00, 13 lut 2012

.....aaaaa w kwestii nogi.......słuchajcie to debilizm jakis bo inaczej tego nazwać nie można. Poszłam do przychodni i mówie co i jak. Rejestratorka skierowała mnie do gabinetu (internisty!, chirurg przyjmował dwa gabinety dalej). Wchodzę i mowię co i jak. Lekarz spojrzała na mnie i pyta: Boli noga? na to ja , że nie. Lekarz: To idzie pani do domu, nie widze potrzeby kierowania do specjalisty a tym bardziej na prześwietlenie..... Zatkało mnie i wyszłam.

Zrobię inaczej, pojade do szpitala i będę symulować.... to jedyna metoda w państwie polskim żeby człowieka zbadali.............
agniecha973 22:04, 13 lut 2012

Potwierdzam co napisałam wyżej
abrakadabra 22:05, 13 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
.....aaaaa w kwestii nogi.......słuchajcie to debilizm jakis bo inaczej tego nazwać nie można. Poszłam do przychodni i mówie co i jak. Rejestratorka skierowała mnie do gabinetu (internisty!, chirurg przyjmował dwa gabinety dalej). Wchodzę i mowię co i jak. Lekarz spojrzała na mnie i pyta: Boli noga? na to ja , że nie. Lekarz: To idzie pani do domu, nie widze potrzeby kierowania do specjalisty a tym bardziej na prześwietlenie..... Zatkało mnie i wyszłam.

Zrobię inaczej, pojade do szpitala i będę symulować.... to jedyna metoda w państwie polskim żeby człowieka zbadali.............

Hahaha - tak to jest z tymi lekarzami
abrakadabra 22:21, 13 lut 2012

A co do zapalenia ucha i w ogóle bólu ucha moja teściowa stosuje tzw. świecowanie. Na mnie nigdy nie stosowała bo z uszami w życiu problemów nie miałam, ale "leczy" tak całą rodzinę - bliższą i dalszą, znajomych i znajomych-znajomych. Więc chyba działa skoro wracają do niej
Jak będziesz zainteresowana to się dopytam co i jak
Krys 22:28, 13 lut 2012

abrakadabra napisał(a)
A co do zapalenia ucha i w ogóle bólu ucha moja teściowa stosuje tzw. świecowanie. Na mnie nigdy nie stosowała bo z uszami w życiu problemów nie miałam, ale "leczy" tak całą rodzinę - bliższą i dalszą, znajomych i znajomych-znajomych. Więc chyba działa skoro wracają do niej
Jak będziesz zainteresowana to się dopytam co i jak

Witajcie potwierdzam świecowanie jest skuteczne,też je stosuję .Na allegro są świece hopi z instrukcją .Polecam efekt niesamowity Mój M w końcu słyszy słowo podaj
abrakadabra 22:37, 13 lut 2012

Krys napisał(a)

Witajcie potwierdzam świecowanie jest skuteczne,też je stosuję .Na allegro są świece hopi z instrukcją .Polecam efekt niesamowity Mój M w końcu słyszy słowo podaj

Czyli te świece to troszkę też chyba czarodziejskie

A tak już na poważnie - teściowa sama jakoś je robi z naturalnego wosku pszczelego i czegoś tam jeszcze.