U nas na wsi to nie wiedzą co to bukszpan Także przed nimi grodzic bym się nie musiała A najśmieszniejsze jest to, że ponoć jeden z moich sąsiadów zastanawia się nad założeniem firmy projektującej ogrody... Miałby dostawcę na miejscu
Gosia super zakupki zrobiłaś Z projektowaniem się nie martw... Jak będziesz na miejscu w Kubusiowie może prędzej jakieś pomysły na roślinki przyjdą
Wiesz... Też zastanawialiśmy się z Arkiem czy u Rodziców nie założyć takiej małej szkółki. W okolicy nic takiego nie ma a my bardzo lubimy pracę w ogrodzie...Ludzie na wsi zaczynają dbać o swoje otoczenie, nie tylko kury czy krowy ale piękny ogródek chcą mieć.... może się uda....
A ja własnie w Kubusiowie głupieje Wtedy to już tam nic nie widzę... Ale to może być efekt zmęczenia.... przynajmniej tak to sobie tłumaczę
To Kubusiowo jest koło Morąga???
O ja.... w Morągu jest zarąbista cukiernia i mają najlepsze W-Z ki na świecie!!!!!!
Raz w życiu tam byłam....hehe
Zgadza się I mają najlepszy tort tiramisu pod słońcem
Zaglądnęłam sobie Lubię słodkie, więc....
Jak kiedyś jeszcze będę na Mazurach to wstąpię Byłam 2 razy nad jez. Mokre w Cierzpiętach, nie wiem czy to daleko od tego Moraga.?