.....matko, przeglądam zdjęcia i nie moge uwierzyć..... nie wiem czemu mi sie ubzdurało, że samotnia powstała w 2011 (powstała wtedy jedynie bukszpanowa łezka i posadziłam ligustr) ....a tu sie okazuje, ze ja samotnie, rabaty między garażem a domem, warzywnik robiłam w roku 2012! No i jeszcze przecież powstała rabata Danusiowo - Witkowo - Gosiakowa
sama jesteś zdziwiona ile w tym roku zrobiłas. faktycznie dużo i ładnie. A ja wpadłam pochwalic twój wianek , bardzo fajny pomysł i świeczki tam będą sie palic?
Bożenko ano jestem I to bardzo zdziwiona, bo mi się ciągle wydaje, że mało robię Co do wianka ... w tym na stół, tak będą świeczki
Anek no kurde ale żebym nie pamiętała co robiłam przez lato??? Dobrze, że dokumentacje mam foto bo inaczej krucho by było
Ula a ja nie robię podsumowania, po prostu tak jakoś chciałam pooglądać ten mój "ogród"
Monika wpadaj, wpadaj I ja pozdrawiam
.....Nie byłam ostatnio na forum (tzn zalogowana byłam ale nie siedziałam przy kompie ) no bo przecież Święta za pasem. W sklepach szaleństwo! Ludzie ganiają jak opętani, włażą na siebie, niemal wyrywają sobie produkty z rąk.....no masakra To chyba jedyna rzecz jakiej nie lubię przed Świętami - czyli szał marketowy
Jutro przecież Mikołajki więc Kuba dostał zadanie bojowe i miał zrobić kanapki dla Mikołaja... i zrobił