Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

adom1206 16:28, 29 lis 2012

Małgosiu macham do ciebie i na dziś zmykam.Jutro też wpadnę
zuza12 09:19, 30 lis 2012

Macham do Ciebie Małgosiu po długiej nieobecności.
Na szczęście Ty równiez miałaś jakieś doły i nie było aż tak dużo zaległości.
Skrzynka na klucze po metamorfozie zdecydowanie piękniejsza. Mój mąż powiedział, że kobieta która wędkuje to skarb. Bo ja z wędkowania to zdecydowanie tylko jedzenie ryb uprawiam. Śliczne te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.
kaisog1 10:48, 30 lis 2012

Wadol jak coś będę "widzieć" to pewnie, że napiszę

Anulka i dobrze, że zapobiegliwy! Mój na to jeszcze nie wpadł. Powiem Ci, że Kuba jest na takim fajnym etapie gdzie w końcu cieszy się z wydarzeń, które maja nastąpić. Dzisiaj w przedszkolu maja andrzejki. Pojechaliśmy wczoraj do sklepu, kupiliśmy za całe 6 złotych zestaw kowboja i do tego za drugie 6 kapelusz Ucieszył się jak nie wiem. Od wczoraj przebrania nie zdejmował

Tessi to jest magia dzieciństwa

Ewuś bo sie zarumienie A i tak wyglądam jak pyza mazowiecka

Agnieszka i ja macham

Zuza ano doły miałam i mam ale jakos trzeba głowę do góry podnieść i przeć do przód Dzięki za uznanie dla skrzyneczki Mój M tez najpierw sie cieszył ale potem mu przeszło bo miałam tzw "szczęście początkującego" i wszystkie ryby przyłaziły do mnie

Zaglądam po cichutku do Waszych ogródków ale śladów nie zostawiam. Pogoda okropna, nie nastraja mnie optymistycznie. Chociaż dzisiaj pojechałam rano zawieźć rzeczy dla domu samotnej matki i humor mam nieco lepszy bo kobiety ucieszyły się z tego co przywiozłam. Żal mi, że nie mogę pomóc im bardziej ale cóż.... wszystkiego nie jestem w stanie zrobić. Cieszy mnie to, że chociaż troszkę pomogłam

A jutro warsztaty u Danusi, fajnie się zapowiadają, doczekać się nie mogę chociaż weny brak

MACHAM do wszystkich razem i każdego z osobna

Kindzia 11:05, 30 lis 2012

Czyli jak przyjadę od siebie będzie co oglądać. Bo pochwalisz się?
Pozdrowionka
zuza12 12:25, 30 lis 2012

Zazdroszcze tych warsztatów u Danusi. Dlaczego jesteście tak daleko?
Sabinka 12:27, 30 lis 2012

Gosia chyba nie doszlam jeszcze ale o jakiej tematyce warsztaty? Nie wiedzialam ze Danusia warsztaty organizuje ...
kaisog1 12:45, 30 lis 2012

Kasia jak mi się uda coś sklecić

Zuza Kraków przyjeżdża to Ty nie możesz???

Sabinko juz dawno trąbione o tym na ogrodowisku (zobacz w "dekoracje świąteczne"). Będziemy robic ozdoby świąteczne i będzie kurs de kupażu
beta 16:39, 01 gru 2012

Gosia, pozdrawiam
Urszulla 17:37, 01 gru 2012

Przeczytałam o Mikołaju, u nas Mikołaj zabiera listy z okna...już napisane i zabrane.......tylko jak spełnić te Zyczenia?......mój starszy mówi że zawsze dostaje prezenty inne niż napisał........ale w tym roku dostanie tą złotą rybkę
Joanka 20:52, 01 gru 2012

No kochana..... zdjęcia z rybkami wymiatają

Żałuję baaaaaardzo, że się dzisiaj nie zobaczyłyśmy...... ale jak powiada mój M będzie jeszcze wieeeeele okazji

Pozdrówki