Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

barbara_kraj... 19:43, 01 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Basia dobra to teraz mi powiedz w co sie wpakowałam z ta kapustą.... to ona sama nie rośnie?

Pewne, że sama rośnie Aby urosła taka, jaką byś chciała, wymaga wiele zachodu. Lepiej kup gotową rozsadę...
A tu masz link, poczytaj sobie i zachowaj entuzjazm do uprawy:
http://pl.wikibooks.org/wiki/Ekoogrodnictwo/Ro%C5%9Bliny_u%C5%BCytkowe/Kapusta_g%C5%82owiasta
Urszulla 19:56, 01 lut 2013

Gosia, ale jaja
ja myślałam że to zdjęcie

teraz obejrzałam ...jest świetny w tej roli....u mnie szambo by zapełnił w mig
ale praca wykonana znakomicie
ważne chęci...dobrze że mama zachęca a nie zniechęca
Gratulacje dla Was obu
kraania 20:28, 01 lut 2013

Gosiu ten teges... też się wpraszam na zlot. A Kuba ma taką minę jakby to robił codziennie. Przyznaj się kto zmywa w domu
Matka 20:40, 01 lut 2013

Gosiaku, jaki Ty masz milutki głosik
Matka 20:41, 01 lut 2013

Kubuś, taka ciotka ze Szczecinka tyż macha
kaisog1 20:44, 01 lut 2013

Justyna bo teraz to jeszcze takie fajne te dzieciaki ale potem.... juz sie za głowę łapię

Sylwia wyściskałam go od Ciebie

Kasia zamachalam do Kuby od Ciebie On chodzi i się dziwi co ja robie i do niego mówię Tłumaczylam, że wstawiłam film żebyście mogły pooglądać ale on usilnie próbuje z obudową komputera gadac i sie dziwi, że mu nie odpowiada to pudło

Basieńko a,że zarłoczna to wiedziałam Nie mam zamiaru koło niej chodzić i dmuchać na nią... niech sobie radzi. A jak nie to nie będe więcej siać i już

Ula hihihiihih ile ja sie męczyłam, żeby ten film wstawić... a żeby obrócić to juz w ogóle.... A Kubę zachęcam z pobudek czysto egoistycznych..... Ktoś może w końcu po mnie kiedys posprząta

Ania o jakim wpraszaniu Ty mówisz? To żadne wpraszanie! Przyjeżdżaj koniecznie!

kaisog1 20:46, 01 lut 2013

Bogda milutki? Raczej jak czarownica Odmacham Kubusiowi jutro bo juz śpi
hanka_andrus 20:51, 01 lut 2013

Gosiaczku,wpisz Hanusię na listę warunkowo-rezerwową.......może jakoś dotrę!
Kuba w roli .....świetny,już za niedługo będzie sam tosty smażył.Niech tylko tata raz czy dwa budyń z nim ugotuje, i pozwoli patrzeć.
Mój domowy ,to i jajko potrafi sobie ugotować,albo usmażyć.Ale to już 7-miolatek.....

Za buziaczki dziękuję,i macham kwiatkiem
Juzia 20:52, 01 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Bogda milutki? Raczej jak czarownica Odmacham Kubusiowi jutro bo juz śpi

Też uważam, że milutki!
kaisog1 20:57, 01 lut 2013

Haneczko Kuba jak słyszy, że mają byc zapiekanki na kolacje to zaraz krzyczy, że on sam zrobi i faktycznie Ja mu tylko wędlinke kroję i bułki a on calą reszte robi. Obiera pieczarki, ściera je na tarce i ser. Smaruje maselkiem, układa warstwami produkty, soli i pieprzy i do piekarnika Do kuchni za bardzo nie daje mu sie jeszcze zbliżać

Justyna naprawdę? Mnie sie wydaje, że ja mam zupełnie innych glos na nagraniu niz w rzeczywistości