Gosiak! nie chandruj się!!! kurcze jakoś nie pasuje do Ciebie taki stan!
czekaj chwilę, zacznie się wiosna i kaszle się skończą, ze dwa lata temu moja Blanka jak zaczęła kaszlać w X to skończyła w II - ja już od zmysłów odchodziłam, bo kaszel był paskudny i nic już na niego nie działało...
byle do wiosny.... byle do wiosny... mam nadzieje, że Kubusiowy kaszel nie będzie zwiastunem żadnego choróbska
Sylwia u nas to już drugi rok trwa.... Staram się myśleć pozytywnie i być wesoła, i optymistyczna ale te wieczne problemy zdrowotne Kuby mnie po prostu załamują. No ale cóż, trzeba to przejść i tyle..... mogę się jedynie łudzić, że niedługo się to skończy...
wiem coś o tym Gosiu, jaką chandrę można mieć przy tak często chorującym Kubusiu....ale trzymaj się ...byle do wiosny Gosiu, zawsze już bliżej Kubusiowa
A może autoszczepionka by była wskazana? Nie jestem lekarzem i się nie znam, ale wiem, że moja sąsiadka miała problemy ze swoją córcią i po autoszczepionce się poprawiło.
Gosia a wiesz co na zmianę tematu powiedz jak Ty sobie radzisz z gardenpuzzle, bo ja kupiłam online na 6 mcy i takie brzydkie wyrazy mówię że nie wiesz nawet! nic nie chce mi sie zapisywać, jak sobie nawierzchnię zrobię to coś mi sie zawiesza i już z roślinami nie nie mogę zrobić, to trafia mnie coś!!!
Julita własnie oby do wiosny.... jak nie wykorkuje przed tym na zawał serca...
Sylwia nie miałam takich problemów.... raz mi się nie chciał odpalić program po aktualizacji. Napisałam do nich i facet "prowadząc mnie za rękę" naprawił Może napisz do nich i opisz problem, powinni pomóc.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Gosia na Ale Dobre jest syrop z sosnowych pędów bułgarski, kupiłam sobie po jeszcze chyr-kam po ostatnich oskrzelach, może kup Kubusiowi jest bardzo smaczny
a to dla Kubusiahttps://www.facebook.com/photo.php?v=110687099108967