Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Neska 19:57, 19 kwi 2013

Hej plantaorko. U mnie w nocy był szpital. Pawełek złapał chyba jelitówkę. Na szczęście przez dzień było już ok.
kaisog1 13:26, 20 kwi 2013

Marta hehehhe ziemi nie zabraknie Codziennie widzę jak kolejne pączki na patyczkach pękają. A z tymi lekarzami to porażka....

Ewuniu staram się nie przedobrzyć O szkółkarstwie chyba normalnie pomyślę

Kasia to nie dobrze Trzymajcie się!

A ja się muszę Wam przyznać do czegoś.... może to okropne ale jestem..... zazdrosna Wszystko się obraca przeciwko mnie w tym roku..... Patrzę na Wasze budzące się ogrody, pracę jaką w nich robicie i myślę sobie "czemu to nie ja?!" A mnie ciągnie do ziemi.... do roślin,do porządków.... a tu nie ma perspektyw na szybkie pojechanie do Kubusiowa Tyle roboty do zrobienia... skrzynie na warzywa, przycinanie, porządkowanie, nowe rabaty....ehhhhh no to sobie pomarudziłam Troszkę można, nie? Obiecuję, że już nie będę .....jak sobie to napisałam jakoś mi ulżyło
Juzia 14:34, 20 kwi 2013

Gosiu wcalę się nie dziwię.... ja też zazdrościłam, że większość już coś robi a ja czekam aż śnieg u nas stopnieje. Teraz czekałam aż kolano przestanie boleć Ale jak się znów dorwę to pewnie karetka po mnie przyjedzie

Będzie Twój czas to porobisz....Kubusiowo nie ucieknie, jest Twoje
Gabrysia_ 15:13, 20 kwi 2013

Gosia..ty się nie smutaj,jak pojedziesz to nadrobisz z nawiązką
...szkoda zdrowia
Neska 17:34, 20 kwi 2013

Hej U mnie już wszystko ok Pawciowi przeszło. Dziś nic nie zrobiłam w ogrodzie, a nawet w domu nie zaszalałam, bo byłam na szkoleniu. buuuuuuu
Mirka 19:55, 20 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)

No i co ta Danusia narobiła! Szaleństwo Ogrodowiczan ogarnęło!
Gosiu, jak patrzę na te patyczki, to widzę łoże fakira, na co Ci ono?

A teraz poważnie - pochwalam! W cenie taka determinacja!
Gosia jak dlugie były sadzonki 2czy3 oczka.Dostałam patyki i nie wiem jak ciąć?
Pola 19:59, 20 kwi 2013

Gosiu, smutno mi jak czytam że Cię rączki swędzą i nie da rady jechać do Kubusiowa. Jak pocieszyć kogoś no może posyłając 1000 ......
Bogdzia 20:08, 20 kwi 2013

Ja Cie dobrze rozumiem , sama też tęskniłam za działką pracowniczą kiedyś a była praca , dzieci i obowiązków mnóstwo , jeszcze pracujace soboty. Teraz bardzo sobie cenię to ze mam ogród w każedej chwili pod ręką, ale za to kregosłup częściej boli.
kraania 20:28, 20 kwi 2013

Gosia jak cię rączki swędzą to... zapraszam do siebie hi hi. Troszkę żartuję, bo wiem, że tęskno Ci za Kubusiowem, ale może pomożesz mi coś w sprawie bukszpanów? Wrzucę zaraz u siebie zdjecia.
kaisog1 21:49, 20 kwi 2013

Justynko, Gabrysiu, Jolu, Bożenko trochę mi jeszcze smutaśno ale polepszyłam sobie humor jadąc do Auchana na zakupy Oczywiście prócz zakupów domowych były i ogrodnicze

Kasia no to sie cieszę, ze z Pawełkiem oki

Mirko to zależy jakie są przerwy między oczkami. Jak były małe to dawałam dwa do ziemi jeden na górę, jak duże to jedno oczko do ziemi drugie na górę. Chodzi o to by roslina nie miała zbyt dużej masy zielonej bo nie puści korzeni.

Ania hehehheeh chętnie przyjadę i pomogę A i lece do Ciebie zobaczyć o co chodzi z bukszpanami