Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

beta 08:59, 15 maj 2013

Witaj Gosia....domki dla owadów chwalić będę!!...cudniaste!...a ja ciągle czekam...i czekam....i może się doczekam na swój obiecany domek....dla owadów oczywiście...gooopia byłam, że u Brata go sobie nie kupiłam....a był taki piękny

a odnośnie trampoliny, to moge powiedziec tylko tyle, że posiada ja moja kuzynka, sąsiadka i jest to hicior co roku...dzieciaki prawie wcale z niej nie schodza...wieć nie obawiaj się, że Kuba się znudzi....znajdź mu tylko kogoś do towarzystwa i zabawa murowana...dodam jeszcze, że mój domek przegrał w konkurencji z trampoliną

buziaki
BarbaraM 09:07, 15 maj 2013

Fajnie,dziewczyny że poruszyłyście sprawę trampoliny.
Od Was dowiedziałam się że sprężyny nie mogą się wliczać w powierzchnię.
W ogóle to jest super pomysł.
Moje dzieci naciskają żebyśmy taką kupili,ale nie wiem co z tego w tym roku będzie.
Na ten rok już i tak wiele zakupiliśmy: kompostownik,plac zabaw dla dzieci (hit tegoroczny dziewczynek) ,rośliny na skończenie ogrodu.
Ale w przyszłym roku zapewne dobrze byłoby kupić taką trampolinę.
anula_wn 09:42, 15 maj 2013

Neska, dobrze, że mówisz o małej trampolinie! ja z braklu miejsca w ogrodzie chciałam Franiowi taką postawic, ale bałam się, że spadnie..... na dużą z kolei brak miejsca
koleżanka mówi, że ma tramploinę i że dzieci szybko się nudzą (jak wszystkim zresztą!) . Ale po jakimś czasie wracają, zwłaszcza jak przyjdą inne dzieci
Sabinka 09:56, 15 maj 2013

Ja powiem szczerze ze mam trampoline 3.65 szeroka i moja Maya uwielbia w niej spedzac czas. Moze godzinami skakac i raczej sie nie nudzi. Trampolina ma juz ponad rok. Wlasciwie to nawet i my z niej korzystamy (dorosli).. Polecam to dla dzieciakow fajna frajda i jednoczesnie super sport!
Joaska 11:25, 15 maj 2013

U mnie z 7 patyczków swsadzonych do wody tylko 1 puścił korzonki, 3 są w ziemi i te nie wiem czy coś tam puściły, listki nadal mają.
beta 11:27, 15 maj 2013

Gosia, mam takie małe pytanko, chodzi o nawierzchnię przy tych skrzyniach w ogrodzie u Szmitów...czy to zwykła kora, czy może jakieś zrębki?
kaisog1 12:16, 15 maj 2013

Kasia no mam nadzieje, że prezent sie uda

Mirka hahah ja na balkonie nie zadołuje Lece do Ciebie.

Monika bo to jeszcze za krótko na korzonki Ja czekam cierpliwie, co będzie to będzie

Beatko dzięki A na domek sie doczekasz tylko od czasu do czasu trza przypomnieć Co do trampoliny to myslę, że sie ucieszy i będzie korzystał

Basiu ja zapytałam dziewczyn bo wiem, że niektóre mają A najlepsza opinia to opinia kogoś kogo znamy Ja chciałam Kubie jeszcze zjeżdżalnie zrobić ale chyba zrezygnuję

Anula na takiej małej Kuba skakał u Tracza.... nie powiem, żebym stała spokojnie jak to robił.... odradzam z całego serca

Sabinko dzięki

Joasia musimy niestety czekać Nic w tej kwestii nie da sie przyspieszyc

Beata to nie była kora, to zrębki.
Sabinka 13:14, 15 maj 2013

Gosia sama bedziesz sie swietnie bawic na trampolinie

Gosienko czy pomozesz w odpowiedzi na moje pytanie u Mnie w Watyczace rodzaju ziemi do sadzonek ktore kupilam?dzieki
Milka 17:08, 15 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
A mam jeszcze coś

Drugi Dziadek Kuby naszego uwielbia majsterkować.... Pomyślałam sobie.... no jak lubi to przecież trza korzystać i powstały takie cuda

u was wszyscy utalentowani, przepiękne te domki jak i całe Kubusiowo
AgaNet 18:59, 15 maj 2013

Witaj Gosiu
Kubusiowo przepiękne ! Podziwiam ogrom poczynionych prac i niesamowite samozaparcie !
Znaleźliście fajny kawałek ziemi i zamieniacie go w swój raj Brawo
Wysiewów cała armia. Chylę czoła
Pozwolisz ze bede zaglądać, podglądać i kibicować?
Pozdrawiam