Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

BEATA_S 11:08, 14 maj 2013

Gosiu,
Powiedz mi co zrobić z patykami hortensjowymi. Stoją już jakiś czas w garażu, puściły mizerne zielone listki i teraz co? Po "Zośce" do gruntu czy do większych doniczek i dopiero na wiosnę. Nie wiem. To mój pierwszy raz Werbena to do gruntu tak?
kaisog1 21:35, 14 maj 2013

Beata ja sie interesowałam trampolinami w zeszłym roku ale nie widziałam jakoś z wewnetrzna siatka.... teraz dopiero zobaczyłam taką opcję

Anula święta racja!

Konrad i ja macham i buziam

Monika ja wiem bo skakałam na paru takich trampolinach W każdym razie wybrałam już tą trampoline od sprzedawcy od Ciebie

Madźenka hahahhah

Tessi wierzę Bo teraz jakas moda na te trampoliny czy co?? Kuba mnie męczył juz od zeszłego roku

ANia no przecież skakać każdy może

Beata werbena do gruntu. Ja hortensje zostawiam.... nie wysadzam ich do gruntu. Mam plan żeby to zrobić jak puszczą korzenie. Niestety widzę, że będą spore straty u mnie.... niektóre miały piękne listki a teraz im więdną....
siaaska 21:52, 14 maj 2013

Gosia witam się wiosennie bo troszkę mnie nie było i widzę że szalejecie na całego w Kubusiowie ale z takimi pomocnikami to nie może byc inaczej
Dziadek złota raczka Domki superowe
Warzywniak aż dech zapiera a już jak wszystko zacznie rosnąć Oj cieszy nas to grzebanie w ziemi i dobrze Pomiędzy skrzyniami siejesz trawkę ? Ja myslałam o wyłożeniu ścieżek starą cegłą... no ale mój warzywnik to mała namiastka Twojego...

Pozdrawiam
kaisog1 21:55, 14 maj 2013

Hej Asia Na warzywniku posiałam trawę bo tam glina straszna. Jak padało to woda stała i nie dało sie wejść... zobaczymy jak będzie. W razie czego mam plan awaryjny
siaaska 21:58, 14 maj 2013

Mi na glinie to trawa za bardzo nie chce rosnąć Fajnie też wyglądają wysypane korą Zdradzisz ten plan awaryjny?
Neska 21:59, 14 maj 2013

Gosiu moje dzieciaki mają trampolinę ponad 4 metry. Kupowaliśmy ją w tamtym roku w Jysk-u. Jest drabinka, siatka, słupki i sprężyny na zewnątrz. Moje dzieciaczki często latem jeszcze w piżamach gnały na trampolinę. Po roku nic się z nią nie stało. Ja i Tomek też czasem na niej skakaliśmy. (Nie wspomnę o gościach) Fajna zabawa.
kaisog1 22:02, 14 maj 2013

Asia nam jakos rosnie ale żeby była rewelacja to nie powiem Poza tym na ścieżki nawieżliśmy trochę lekkiej ziemi A plan awaryjny to zrobienie drenażu na tym kawałku, ułożenie folii i zrębków.

Kasia no ja 4 metrowej nie chce To ma byc dla Kuby i dla mnie czasem Mam nadzieje, że mu sie nie znudzi po dwóch skakaniach
Neska 22:09, 14 maj 2013

U mnie skaczą zazwyczaj we dwoje. Często jednak trampolina robiła za placyk zabaw. Dzieci brały do niej zabawki i się bawiły. Oczywiście nie było wtedy skoków. Duża sprawdzała się też wtedy kiedy przychodziły inne dzieciaki.
Mam jeszcze taką domową małą Nie polecam. Stała troszkę w domu jednak była mniej atrakcyjna niż ta wielka.
Mirka 23:13, 14 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
Beata ja sie interesowałam trampolinami w zeszłym roku ale nie widziałam jakoś z wewnetrzna siatka.... teraz dopiero zobaczyłam taką opcję

Anula święta racja!

Konrad i ja macham i buziam

Monika ja wiem bo skakałam na paru takich trampolinach W każdym razie wybrałam już tą trampoline od sprzedawcy od Ciebie

Madźenka hahahhah

Tessi wierzę Bo teraz jakas moda na te trampoliny czy co?? Kuba mnie męczył juz od zeszłego roku

ANia no przecież skakać każdy może

Beata werbena do gruntu. Ja hortensje zostawiam.... nie wysadzam ich do gruntu. Mam plan żeby to zrobić jak puszczą korzenie. Niestety widzę, że będą spore straty u mnie.... niektóre miały piękne listki a teraz im więdną....
Gosia ja też robiłam takie sadzonki ze sztobrów hartęsji i zadolowalam w doniczkach po same listki i jest ok.nie więdną zdjęcia zobacz u mnie pozdrawiam
monitka 23:21, 14 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
Ja hortensje zostawiam.... nie wysadzam ich do gruntu. Mam plan żeby to zrobić jak puszczą korzenie. Niestety widzę, że będą spore straty u mnie.... niektóre miały piękne listki a teraz im więdną....

To tak jak i u mnie...ściągnęłam folię z doniczek żeby się juz wietrzyły i trochę mi podwiędło. Przez przypadek wyciagnełam jeden patyk i niestety pomimo ładnych listków korzonków nie było.