Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 09:58, 03 paź 2014

Violka, pomyślę nad tym wiesz? Bo ten fragment trawy naprawdę jest bez sensu Kosic się go nie da, nożyczkami tne.. I w ogóle.. Co prawda raz już przekladalam ten border Ale wiosną i tak będzie tam rewolucja, więc mam nad czym myśleć. Żeby tak cały ogród w prostokątach, to nie.. Ale zabieram Wasze uwagi do rozmyślań zimowych. Dziękuję!
I Toszka znów ma rację Jak to można faceta podejść sprytnie..
kosolka 10:08, 03 paź 2014

Marta- Niee.. Nie mam. Ale nie wiem nawet kiedy to nastąpi.. Trzeba będzie sobie poradzić.
marta_d 10:19, 03 paź 2014

no nie może być inaczej
Krakus 10:42, 03 paź 2014

Toszka napisał(a)
Violu, z fasonem możesz wyjść z tej krepującej sytuacji z eMem. Możesz mu powiedzieć, że cały czas myślałaś o jego propozycji i doszłaś do wniosku, że przecież też musi mieć swój udział w ogrodzie, a jako dobra żona chcesz byście razem cieszyli się ogrodem... i w związku z tym przystajesz na jego propozycję, bo zależy ci aby ON dobrze się czuł w ogrodzie.

i połechcesz i zmobilizujesz do pomocy w przeróbkach

ach te Kobiety i bądź tu mężczyzną i staraj się je zrozumieć czemu nagle o 180 sstopni wywracają wszystko do góry nogami i jeszcze mówią że to dzięki Tobie ;P
Toszka 10:46, 03 paź 2014

No tego się bałam...i stało się...biedna Krakusowa
kosolka 10:55, 03 paź 2014

No niestety, nie powinieneś był tego czytać Krakusku! Tak jak mój M.nie powinien tu zaglądać.. a zajrzał, i pytał ile ja tych róż zamówiłam, że koleżanki z forum oferują mi nocleg???
Pszczelarnia 10:59, 03 paź 2014

Niektóre kopiują Twojego posta i przesyłają mailem do swojego M. z prośbą o wykonanie przelewu za zamówione róże - post służy jako podpora psychiczna dla męża.
kitek81 11:00, 03 paź 2014

no to dobrze, że wszystko jest dobrze
chociaż ja też nie miałam niczego złego na myśli!

a wracając jeszcze do linii na rabatach, to ja kiedyś też myślałam, że będą u mnie faliste, ale wtedy w głowie namieszała mi Bogna i po przemyśleniu też wolę takie proste linie mojemu emowi też ten pomysł się spodobał, więc pewnie rabatki będziemy robić na ten kształt

pozdrawiam
Viola 11:00, 03 paź 2014

Toszka napisał(a)
Violu, z fasonem możesz wyjść z tej krepującej sytuacji z eMem. Możesz mu powiedzieć, że cały czas myślałaś o jego propozycji i doszłaś do wniosku, że przecież też musi mieć swój udział w ogrodzie, a jako dobra żona chcesz byście razem cieszyli się ogrodem... i w związku z tym przystajesz na jego propozycję, bo zależy ci aby ON dobrze się czuł w ogrodzie.

i połechcesz i zmobilizujesz do pomocy w przeróbkach

Ha, ha, no znam te technikę. Często po robocie w ogródku mój M. mówi" Widzisz jak ładnie wykombinowałem?" Oczywiście rzadko ma udział w "kombinowaniu", no ale niech mu będzie. Mówię: "Ty to jak wymyślisz, to zawsze super wychodzi!" A co tam, niech ma
kosolka 11:01, 03 paź 2014

uśmiałam się