No dawno mnie nie było ale u Was siedzę regularnie i podziwiam ... troche roboczo... poszerzone rabaty.. horki przesunięte bliżej i troche nasadzeń aby między ściezką a tujami była rabata...
Ola ładnie kwitnie co mnie cieszy bo rok temu w lecie chorowała i myślałem ze po niej.
tam gdzie teraz leza gumy ma byc huśtawka nowa a po drugiej stronie tez rabata ale nie mam na razie pomysłu na nią bo są tam juz nasadzenia i na razie nie chce tego ruszac tylko dojechać czyms do ściezki ...czy powtórzyć to co w trójkącie czy to co koło basenu?
tak z góry tak to widać...dzis rano zdjęcie robione więc troche ciemno było
poszerzona tez rabata na środku...przeniosłem tam klona i porozrzucałem troche rozliny...
Przemyś czy by tej rabacie w trawniku nie nadać kształtu odwróconego trójkąta w stosunku do tej trójkątnej koło altany żeby wyszło coś na kształt prostokąta przeciętego ścieżką z trawy. Nie ważne, że będzie większa o tamtej. Chodzi o sam kształt. Tu masz resztę geometrycznie, a ta wyspowa odbiega kształtem w inny styl
znowu gdzies przegapiłem posta jakos nie spodziewam się odpowiedzi ;p no tak przemyślałem i jakos nie moge tego zwizualizować...z dołu tak tego nie widać z jeszcze wplanach kiedyś pokazywałem co bym chciał wzdłuz ściezki wiec ten trójkąt zaniknie ale dzięki za podpowiedż...bardziej mnie meczy co po drugiej stronie ściezki
taka aktualizajca.
stokrotki sie rozsiały i sporo ich..
ta glediczja cos mi sie przechyla w jedna stronę a dziwne bo słońce raczej z drugiej strony świeci.. nie mam pojęcia jak ją ciachnąc żeby lepiej rosła..