Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 22:40, 20 wrz 2016

Ale duży ruch jest teraz na portalu. A ja się odkopuję z mailami. Chyba czas na odpoczynek po męczącym dniu ale przyjemnej pracy Pozdrowionka dla odwiedzających stale i z doskoku

Na FB wybiło 34 tys fanów dziś.

Instagram Ogrodowiska
Milka 06:34, 21 wrz 2016

Nowy avatarek zachwyca
Ogrod dopieszczony i ...masz cicha kolezanke na lawce, gadaniem cie nie zameczy
Miałas racje z 2 trawami, teraz wywalenie ich, to nie lada wyzwanie, idzie jak po grudzie, szybciej drzewa wykopiesz
Buziaki Danuś.
magdaw 10:20, 21 wrz 2016

Danusiu ja a propos florovitu ...
Kiedy można najpóźniej sypać- nie wiem co robić bo popryskałam na chwasty -na koniczynę i widzę ze zaczynają zamieraćale chciałam jeszce wertykulację zrobić i potem florovit ale teraz leje i zimno....
poradź Danusiu
Ananasek 20:14, 21 wrz 2016

Gardenarium napisał(a)

Ale co tu opisywać, nie tylko zrobienie ogrodu jest ważne, ale przede wszystkim uważna obserwacja ogrodu po zakończeniu realizacji i prawidłowa jego pielęgnacja. Bez tego nie ma co liczyć na bajkowe efekty. Bajka to była jeden dzień. Ale na to to już nie mieliśmy wpływu....

Danuś, to prawda! ...i bardzo mi przykro że Wasza praca nie została uszanowana. Niejedna osoba na forum chciałaby mieć ogród z "metką Gardenarium" i później szanowałaby go i pilnowała jak coś drogocennego!
Gardenarium 08:36, 22 wrz 2016

Nie... Może nie oceniajmy ludzi właśnie tak, ja opisałam jedynie fakty, a różne są sytuacje i różne uwarunkowania (wykupione wczasy??), a czasem totalna nieznajomość obchodzenia się z ogrodem i roślinami, lub pozostawienie ogrodu pod opieką kogoś, kto nie miał do czynienia za bardzo z tym. Ja tylko chcę przedstawić, że nie zawsze wszystko idzie jak z płatka, a powody mogą być różne. Niekoniecznie leżą po stronie inwestora

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 09:56, 22 wrz 2016

Zawsze to przykre jak Ktoś się napracował, żeby było pięknie , a Komuś innemu nie zależało, a potem pewnie jeszcze jak Go spytają to będzie się chwalił kto projektował. Ech . Jak tak można zniszczyć cudzą pracę!!!Nie zrozumiem.....
Sebek 10:13, 22 wrz 2016

Gardenarium napisał(a)
Posypałam mój trawnik nawozem jesiennym (Florovit). Podlewałam dwa razy, ale jakoś słabo się rozpuszcza. Dzisiaj wieczorkiem pokropiło, słabiutko, ale nie martwię się. Wody nie żałuję.

Ja w zeszłym tygodniu tez nawozilem, jak nawóz zadziała to będziemy kosic jeszcze w grudniu
Pozdrawiam
Milka 10:58, 22 wrz 2016

Danusiu, złote proso lepiej się ma w cieniu czy na słońcu??
bogumila 17:57, 22 wrz 2016

Dzisiaj mija 6 lat wspólnego" ogrodniczkowania"...dziękuję Danusiu.
Gardenarium 19:46, 22 wrz 2016

Ja także dziękuję.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies