Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Basilikum 18:11, 01 lut 2017

a ja za Mira polecialam na ten watek i tez sie nazachwycalam
sylwik69 18:37, 01 lut 2017

Ja mam rudą kotkę"Bunia" pojawiła sie nagle w moim życiu,miała miesiąc jak trafiła do nas w strasznym stanie.Nigdy nie miałam zwierząt w domu i byłam przeciwniczką kotów.Jak ją zobaczyłam pierwszy raz, powiedziałam: Rudy kot i jaki brzydki a teraz...po 2 miesiącach jest moim pieszczochem i łzy mam w oczach gdy wyjeżdżam na 1 dzień lub gdy wracam z pracy a w domu jest szczęśliwy zwierzak który cieszy się na mój widok
Życzę zdrówka i wyboru przyjaciela-domownika na lata
Anusia 20:48, 01 lut 2017

Sylwia mamy podobnie. Moje koty otrzymałam 1,5 roku temu w spadku po sąsiadce. Podobnie, nigdy nie miałam zwierząt a w domu musiało być przecież sterylnie. Pazur miał wówczas pół roczku, biedny wychudzony a jego mama Vika niecałe dwa. Teraz nie wyobrażam sobie aby ich nie było, wniosły dużo radości do naszego domu.
Gardenarium 21:07, 01 lut 2017

Obiecany artykuł https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/502-dierama-niezwykle-urocza-anielska-wedka

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 22:02, 01 lut 2017

Dierama tutaj dostepna w wiekszosci wysylkowych i ogrodniczych, wytrzymuje do -17,5.
Ladna jest, pieknie kwitnie
mira 22:29, 01 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Obiecany artykuł https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/502-dierama-niezwykle-urocza-anielska-wedka

pasowała by Ci przy oczku tak mi się zadaje
Gardenarium 22:57, 01 lut 2017

Nie, przy tym to już się nic nie zmieści. Musze różaneczniki wyciapać, bo już w stawie są w połowie.

Instagram Ogrodowiska
mira 23:05, 01 lut 2017

jak wszystko rośnie a kiedyś tam były limki jeszcze chyba
Gardenarium 23:11, 01 lut 2017

Nie ma już dawno, ale Limelight były po lewej, a różaneczniki są po prawej.

Instagram Ogrodowiska
23:45, 01 lut 2017
mira napisał(a)
Rudego kota i psa bierz od razu co tam odkładać na później
takie małe będą razem spać ze sobą i będzie im dobrze

Zgadzam się, pieska i kotka razem, bo razem chowane nie będą tak zazdrosne, czasem gdy przynosi się kolejnego pupila do domu, gdzie już jest pies lub kot, to jest problem z akceptacją. Szczególnie koty potrafią się obrazić. Najlepiej jak się chowają razem od maleństwa. Trzymam kciuki za dobrą decyzję.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies