Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

AgnieszkaW 12:10, 13 lut 2017

Śliczna Kreska i widać po oczach, że bardzo uczuciowa i radosna psinka. Zapewne cieszy się "po psiemu", że trafiła w Wasze dobre ręce
Gardenarium 13:49, 13 lut 2017

Dzisiaj poczuła się stróżem i mieszkanką tego domu, bo kurier mignął w oknie przy drzwiach, a ona natychmiast wstała i zaczęła szczekać zanim zadzwonił Już wie, że tutaj mieszka i każdy za płotem jest "obcy" do obszczekania

Jak słodko śpi, nawet chrapała dałam jej większe łóżeczko, było już kupione. Ma teraz wygodniej

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:51, 13 lut 2017

Rosa napisał(a)
A ja wczoraj wpuściłam TU niepotrzebnie swoja córkę by pokazać Kreseczką. Za kilka minut miałam link na poczcie i zaczęło się .... pewnie zaraz pojedziemy na Paluch. Już się boję....

Nie bój się, sama radość. Ja nad drugim się zastanawiam, ale Witek powiedział, że muszę o 6 wstawać razem z nim I każdy swojego wyprowadza haha

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:55, 13 lut 2017

Za nowe wpisy dziękuję serdecznie i widzę, że też się cieszycie Kreską. Będzie mi towarzyszyć na zdjęciach Ciekawe czy będzie wchodzić w kadr.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:57, 13 lut 2017

I jeszcze na koniec coś co mnie bardzo wzruszyło, a napisała do mnie Aniaaa.
To dla tych, co się boją

"Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają .
Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak :

- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha

zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie .
Kochany Człowieku !
Twoja miłość to wszystko co mam...
więc gdy odejdę nie mów " już nigdy nie pokocham innego psa... "
lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje !

Twój Pies
"

Testament Kropki właśnie się wypełnił. Tak, to prawda.

Instagram Ogrodowiska
kamila66 14:07, 13 lut 2017

I ja siedzę w pracy i ryczę...
Bardzo wzruszające słowa
Gardenarium 14:10, 13 lut 2017

Ja też ryczę

Instagram Ogrodowiska
Rosa 14:49, 13 lut 2017

i ja ryczę
co teraz z moim młodym ogródkiem?
Effe jest mała i już ułożona
a ta wybranka serca mojej córki jest większa i młoda, pewnie będzie wariować po ogrodzie
http://www.napaluchu.waw.pl/czekam_na_ciebie/wszystkie_zwierzeta_do_adopcji/011700133

suczki pewnie się dogadają
a ogródek jakoś to zniesie
jestem za miękka
Gardenarium 15:14, 13 lut 2017

Nie uznawaj tego, za objaw "miękkości" ale dobrego serduszka

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:18, 13 lut 2017

violka171 napisał(a)

Danusiu jak możesz poproszę namiary na nie,może być na fb
planujemyy wziąć jakiegoś kociaczka,ale wiosną dopiero

Masz w wiadomościach Hersylię)

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies