Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

BasiaLT 08:26, 13 lut 2017

Kreska cudna jest po prostu. Widać z pyszczka że bardzo mądra. Będzie jej u Was wspaniale
violka171 09:47, 13 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Szylkretki tak na 100% nie szukam, tak pytam bo jednak chyba raczej bym wzięła pieska kolejnego. Łatwiej ogarnąć podczas wyjazdów. Na Fb mi dali link do ślicznych koteczek , ale nie mogę teraz kota wziąć

Danusiu jak możesz poproszę namiary na nie,może być na fb
planujemyy wziąć jakiegoś kociaczka,ale wiosną dopiero
Alicja169 09:56, 13 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Szylkretki tak na 100% nie szukam, tak pytam bo jednak chyba raczej bym wzięła pieska kolejnego. Łatwiej ogarnąć podczas wyjazdów. Na Fb mi dali link do ślicznych koteczek , ale nie mogę teraz kota wziąć

Trochę z zazdrością podglądam radość, która tu panuje z powodu nowego domownika.
Z zazdrością, ponieważ pomimo chęci posiadania zwierzaczka, nie jestem gotowa do jego przyjęcia z prozaicznej przyczyny - wyjazdy.
A Ty Danusiu, jak sobie radzisz? wiem że często wyjeżdżasz/cie, i co wtedy? piesek podróżuje z Tobą? czy też zostaje pod opieką innej osoby?
Kreska to urocza psinka, a jej imię dobrane z humorem
pozdrawiam
Gardenarium 10:06, 13 lut 2017

violka171 napisał(a)

Danusiu jak możesz poproszę namiary na nie,może być na fb
planujemyy wziąć jakiegoś kociaczka,ale wiosną dopiero

To już ich nie będzie, trzeba na bieżąco szukać, na wiosnę Ci znajdę

Ja teraz skupiam się na Kresce, trzeba ja nauczyć paru rzeczy, np, żeby tak nie ciągnęłapodczas spaceru. Leci jak rakieta

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:08, 13 lut 2017

Alicja169 napisał(a)

Trochę z zazdrością podglądam radość, która tu panuje z powodu nowego domownika.
Z zazdrością, ponieważ pomimo chęci posiadania zwierzaczka, nie jestem gotowa do jego przyjęcia z prozaicznej przyczyny - wyjazdy.
A Ty Danusiu, jak sobie radzisz? wiem że często wyjeżdżasz/cie, i co wtedy? piesek podróżuje z Tobą? czy też zostaje pod opieką innej osoby?
Kreska to urocza psinka, a jej imię dobrane z humorem
pozdrawiam

Dużo wyjeżdżam. Fakt. W domu jest syn, albo drugi syn, albo syn i pracownik zaufany. Albo Wiesia jest Dom jest bezpieczny i zwierzę też.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:09, 13 lut 2017

BasiaLT napisał(a)
Kreska cudna jest po prostu. Widać z pyszczka że bardzo mądra. Będzie jej u Was wspaniale

Wczoraj na mnie wskoczyła na fotel, tak na bok na mnie się wdrapała, czym wprowadziła Witka w osłupienie a mnie w wielką radość

Instagram Ogrodowiska
Rosa 10:42, 13 lut 2017

A ja wczoraj wpuściłam TU niepotrzebnie swoja córkę by pokazać Kreseczką. Za kilka minut miałam link na poczcie i zaczęło się .... pewnie zaraz pojedziemy na Paluch. Już się boję....
Pszczelarnia 10:47, 13 lut 2017

Kreska fajna! Bardzo radosny pies.
boguslaw_r_ 11:26, 13 lut 2017

Przeczytałem z uwagą wszystko, Kreska jest super a Ty Danusiu po prostu "Dobrą kobietą jesteś" o Witku nie wspomnę ,
Pozdrawiam kompletną, radosną i szczęśliwą rodzinkę
mira 12:08, 13 lut 2017

Jak miło czytać ile to radości, nawet nie zauważysz jak się zazieleni.
Śliczną ma mordkę, już widzę te sesje rzęs tylko czy rakieta wyhamuje

pozdrawiam i tak już 5 lat pozdrawiam