Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 13:20, 14 lut 2017

Wklejam najpierw nowy artykuł, który wysmarowałam wczoraj z Kreską razem Ona chrapała, ja pisała

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/500-romantyczna-lawka-w-zacisznym-zakatku

Zapraszam do komentowania, szczególnie nowych bywalców Ogrodowiska, żeby wiedzieli że jest też strona główna, a ja będę wiedziała, że nie piszę tego sobie a muzom. A więc komentujcie, szczególnie Ci, którym ostatnio pomagam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:21, 14 lut 2017

Dziękuję za kolejne wpisy "pieskowe", jeśli choć jeden pies znajdzie dzięki temu nowy dom, to będę szczęśliwa. A wiem, że chyba znajdzie bo Rosa pisała Na FB też wkleiłam link do schroniska, może to im pomoże.

A teraz kochani odpowiadam, będę formowała kurę, to serduszko z wystawy, zaciekawiło mnie, ale takiej formy nie mam. Mam kurę i zmierzam jej użyć

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:22, 14 lut 2017

Stipa strasznie mnie rozbawiła jako fryzura. Wiało wtedy strasznie, mało głowy nie urwało, co widać. Jak tylko wychyliłam głowę znad samochodu, to włosy stanęły dęba.

Instagram Ogrodowiska
Rosa 13:39, 14 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję za kolejne wpisy "pieskowe", jeśli choć jeden pies znajdzie dzięki temu nowy dom, to będę szczęśliwa. A wiem, że chyba znajdzie bo Rosa pisała Na FB też wkleiłam link do schroniska, może to im pomoże.

A teraz kochani odpowiadam, będę formowała kurę, to serduszko z wystawy, zaciekawiło mnie, ale takiej formy nie mam. Mam kurę i zmierzam jej użyć

Nie pojechałam, stchórzyłam. Ja bym pół schroniska wzięła, wiem jaka jestem. Jako dziecko wszystkie staruszki spod kościoła do domu bym przyprowadziła .
Pojechała córka z menem. Suczka nie zwracała nawet na nich uwagi. Nie reagowała na przywoływania, ciągnęła na spacerze. Jest dominująca a w domu jest już suczka. Szukają dalej .

A kiedy przyjdzie czas na formowanie pieska?
BasiaLT 13:41, 14 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Wklejam najpierw nowy artykuł, który wysmarowałam wczoraj z Kreską razem Ona chrapała, ja pisała

Zapraszam do komentowania, szczególnie nowych bywalców Ogrodowiska, żeby wiedzieli że jest też strona główna, a ja będę wiedziała, że nie piszę tego sobie a muzom. A więc komentujcie, szczególnie Ci, którym ostatnio pomagam

Danusiu nigdy nie piszesz "sobie a muzom". Jesteś źródłem inspiracji dla nas wszystkich. Artykuł o ławeczce bardzo pomocny, mam już z tyłu głowy gdzie ją umieścić na przyszłych rabatach.
13:47, 14 lut 2017
Gardenarium napisał(a)

Danuś ja właśnie mam temat na tapecie, ławka w planach, wprawdzie już plan tego miejsca zrobiony ale wciskam dodatkowo derenia kousa w nową rabatkę przy ławce. Jeszcze raz dziękuje za inspirację

Gardenarium napisał(a)
Stipa strasznie mnie rozbawiła jako fryzura. Wiało wtedy strasznie, mało głowy nie urwało, co widać. Jak tylko wychyliłam głowę znad samochodu, to włosy stanęły dęba.

Ja najpierw pomyślałam, że przez okno wyglądałaś jadąc autem.
Makao_J 13:53, 14 lut 2017

Piękne pieski mają na paluchu. Ja wybrałam chyba ze 3 sunie ale ja nie jestem jeszcze gotowa na takiego zwierzaka. Mam trójkę rozbrykanych dzieciaków więc piesek nie miałby łatwo a one potrzebują spokoju by się zadomowić. Muszę poczekać aż dzieciarnia wyrośnie z ciągłego wrzeszczenia.
W marcu jadę na sterylizację swojej kotki i strasznie się boję a dzieciaki musiałam przekonać że to dla jej zdrowia i bezpieczeństwa. Tak bardzo chcą mieć małe kociaki.

Idę poczytać o ławeczkach
Gardenarium 17:51, 14 lut 2017

Rosa, ona nie była dla Was. O nie.
Moja już uformowana, słucha się, czy o fryz chodzi?

Basia, dzięki.

Monia - też dzięki, fajnie że będziesz działać.

Ania - sterylizacja chroni przed ropomaciczem. To dajcie jej raz mieć kociaki, szybko się postara. Moja miała z 3 razy, potem wysterylizowaliśmy w ostatniej chwili, już była chora. Ale raz - chyba można.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 18:11, 14 lut 2017

Fryzura genialna wiedziałem kiedy przyjść od łez do śmiechu Dzekuje ci za to buziam bardzo bardzo mocno
Makao_J 18:45, 14 lut 2017

Danusiu dopuściłabym ją raz ale wiem po poprzedniej kotce że jak zrobię to raz to już jej nie utrzymam. Nim doszła do siebie po jednym porodzie to okazywało się że znowu jest. Więc teraz nie chcę ryzykować. Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Oddaję ją w ręce prawdziwych cudotwórców na naszym terenie.
A tak przy okazji to prawdopodobnie w czwartek zostanę posiadaczką kolejnego kociaka. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem

Danusiu artykuł o ławeczce w ogrodzie doskonały. Zwłaszcza że mowa jeszcze o różach