Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rumianka 21:49, 13 lut 2017

Ja dzisiaj mam oczy w najbardziej mokrym miejscu...najpierw poryczałam się w wątku Ani z "Radości nie tylko ogrodowych", a teraz u Ciebie Danusiu, ponownie...Psi Testament bardzo mnie wzruszył i rozkleił doszczętnie...Ożyły wspomnienia mojej białej bokserki, która była z nami 9 lat...wydawało mi się wówczas, że następnego nie będzie, ale po miesiącu już była z nami nasza haska, która ma 11 lat i z przerażeniem patrzę na jej siwiejącą bródkę...Kocham pieski...
katel 22:16, 13 lut 2017

Gratuluję nowego członka rodziny! Przesłodka jest i dobrze, że tak szybko się aklimatyzuje
23:40, 13 lut 2017
Wiersz "Psi Testament" znalazłam na stronie z pięknymi wierszami o psach.
Czytając je nie sposób być niewzruszonym tym bardziej jak stracił człowiek psiego przyjaciela.

Danusiu awatar Twój mimo moich mokrych oczu spowodował uśmiech

Mizianki dla Kreski.
Gardenarium 07:35, 14 lut 2017

Nadmieniam,że awatar pochodzi z zeszłego roku Teraz nie narażam się na takie doznania Ale znalazłam go i pomyślałam żeby zmienić. Niebawem wiosna będzie i zamienię na jakiś cieplejszy Jesień odeszła w niepamięć.

A dla Was serducho Walentynka

Instagram Ogrodowiska
08:17, 14 lut 2017
Witaj Danusiu walentynkowo

Idąc za Tobą to i ja wstawiłam walentynkę ogrodową.Wprawdzie poidełko ale sercowe

Miłego Walentego
Basilikum 08:28, 14 lut 2017

Danus piekne serduszko bedziesz ten bukszpan w serce formowac za pomoca tej formy?
BasiaLT 09:13, 14 lut 2017

Danusiu niesamowita fotka na avatarku jejku musiało strasznie wiać.
Ananasek 09:38, 14 lut 2017

Fryzura czaderska! ..jak moja stipa w ogrodzie
justi 09:41, 14 lut 2017

Zaglądam i czytam ... nowy piesek jak cudnie! Piękny jest. Widzę , że dużo wpisów było o piesku, ale też je kocham i muszę cos naskrobać
Ja od grudnia mam nowego drugiego psiaczka, szczeniaka, więc nauka wszystkiego od początku mnie czeka. Zdecydowałam się ze względu na pierwszego psa, seniorkę już, tak poradziła pani weterynarz. Podobno starszy pies sie ożywia , odmładza jakby i dłużej żyje. Maluch jest szalony i energiczny, ale juz potrafi zastosowac sie do kilku komend. Aby sie ociepli bede uczyla chodzić na smyczy, bo na razie też ciągnie i gryzie ją.
Danusiu ja szukalam duzo na youtubie jak psa uczyc i spodobał mi sie kanał Piesologia, zajrzyj sobie jeśli chcesz, tam jest filmik jak uczyc psa chodzenia na smyczy. Oj długi wpis mi wyszedł.
Macham, merdam i pozdrawiam
sylwia_slomc... 11:23, 14 lut 2017

No to ryczę..... Pierwszy raz czytałam ten testament.