Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

iwonav23 06:43, 13 gru 2014

Gardenarium napisał(a)
Coś się szykuje, ale żebym to ja sama wiedziała co?

W dzień i przy świetle

Czyżby ślub w rodzinie?, bo dekoracje na oknie takie uroczyste, że aż się chce założyć wyszukaną kreację.
zbigniew_gazda 08:37, 13 gru 2014

Też czekam na niedzielę i transmisję. Foty obłędne Danusiu.
Kasik 08:51, 13 gru 2014

Pomysł cudny z tymi cyklamenami.

Mala_Mi 10:38, 13 gru 2014

monteverde 12:10, 13 gru 2014

Gardenarium napisał(a)

Przepiękne cyklameny, czekam na dalsze dekoracje no i na niedzielny poranek, strasznie się cieszę pozdrówka
kaisog1 13:22, 13 gru 2014

Padłam po akcji ze sprayem! No tak się uśmiałam, że głowa mała ...ale kurcze nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby jakieś kółko było pod spodem. Dobrze wiedzieć bo ja tez bym młotka użyła

Ogród przymrożony cudowny chociaż chyba obie wolimy bardziej ciepłe wydania
Co Ty tam znowu kombinujesz ciekawego?
MiraR 18:06, 13 gru 2014

Uroczo i tak dostojnie Danusiu u Ciebie

Czy możesz mi podpowiedzieć jakie drzewa nie gubią liści poza grabem? Odwiedziliśmy naszą koleżankę,która ma spory kawałek lasu i spacerując po nim napotkaliśmy tyci,tyci drzewka.Nie zgubiły liści,trzymają się one dzielnie na gałązkach,są brązowe jak u grabów.Tak sobie myślę,że być może to graby.Ale ja laik w tej kwestii.Nie zrobiłam zdjęcia niestety.Jeśli to byłyby graby to wiosnę zawiatałabym tam ze szpadlem Ale tak myślę,że może to jakieś inne drzewka tylko nie wiem jakie.Czy są jeszcze inne dzrewa,które nie zrzucają liści a brązowieją i do wiosny się utrzymują tak jak u grabów? Szkoda,że nie zrobiłam zdjęcia,może następnym razem.
Sebek 18:11, 13 gru 2014

Napięcie rośnie Ciekawe czym znów nas zaskoczysz?
18:23, 13 gru 2014
U mnie też było kółko pod psiukadłem, taka czerwona obręcz mała, chyba po to, żeby nie psikać w sklepie.
Gardenarium 19:18, 13 gru 2014

Mira napisał(a)
Uroczo i tak dostojnie Danusiu u Ciebie

Czy możesz mi podpowiedzieć jakie drzewa nie gubią liści poza grabem? Odwiedziliśmy naszą koleżankę,która ma spory kawałek lasu i spacerując po nim napotkaliśmy tyci,tyci drzewka.Nie zgubiły liści,trzymają się one dzielnie na gałązkach,są brązowe jak u grabów.Tak sobie myślę,że być może to graby.Ale ja laik w tej kwestii.Nie zrobiłam zdjęcia niestety.Jeśli to byłyby graby to wiosnę zawiatałabym tam ze szpadlem Ale tak myślę,że może to jakieś inne drzewka tylko nie wiem jakie.Czy są jeszcze inne drzewa,które nie zrzucają liści a brązowieją i do wiosny się utrzymują tak jak u grabów? Szkoda,że nie zrobiłam zdjęcia,może następnym razem.

To buki

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies