Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Milka 17:05, 19 maj 2015

Przeczytałam artykuł, popatrzyłam na wzorcowy warzywnik, bardzo apetycznie tam i elegancko u siebie wtykam, gdzie wolne, ale kiedyś pomyślę nad innym rozwiązaniem, Danusiu pozdrawiam, czytam żeś zalatana
malkul 17:37, 19 maj 2015

Danuś - jak znajdziesz chwilkę to zerknij, może pomożesz rozpoznać derenia u mnie którego kupiłam u Kapisa https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=850
Madzenka 19:31, 19 maj 2015

Danusiu i ja sie pytam kiedy mozna Cię prosic o autograf w książce Twego autorstwa - prezent na moje imieniny od męża i córki
lilarosa 09:09, 20 maj 2015

Danusiu, dziś znów śnił mi się Twój ogród, był na wyciągnięcie ręki ...przejeżdżałam Twoją ulicą a Ty zapraszającym gestem pomachałaś w moją stronę
Lecz była noc i dostrzegłam jedynie kontury roślin...

Nie dla psa kiełbasa

Pozdrawiam i macham z wilgotnej i ciepłej okolicy. Lubię taką "angielską" pogodę, świeżo posadzone rh też ją lubią
Miłego dzionka!
asiek 10:14, 21 maj 2015

Danusiu,

Doczekałam się. Mam w końcu Twoją książkę

Dedykacja dla Witka jest wzruszająca.

Książka już jest moją ogrodową biblią

Dziękuję Ci
Ozz 10:18, 21 maj 2015

Ojej, widzę, że jest już książka!

A gdzie ją można nabyć? Bo patrzę, że już sklepu nie prowadzicie.

Tak to jest jak człowiek wróci po przerwie Ja się bardzo cieszę, że jest do czego wracać i że ogrodowisko wciąż niezawodne jeśli chodzi o wiedzę.

Pozdrawiam Danusiu ciepło!
asiek 10:34, 21 maj 2015

Witaj Ozz,
Ja zamawiałam w Empiku.

Książka jest piękna i ma mnóstwo praktycznych wskazówek.
Katkak 11:02, 21 maj 2015

Danusiu w wolnej chwili możesz zerknąć do mnie na stronę 706? Chodzi mi o miejsce posadzenia grujecznika. Miejsce to czekało specjalnie na niego, tyle, że na tle moich tuj jest trochę mało widoczny. Szerzej rozpisałam się u siebie. Z góry dziękuję.
asiek 11:12, 21 maj 2015

Margarete napisał(a)
Mam książkę i ja.....odebrałam przyspieszony nieco prezent od moich dzieci na Dzien Matki, taki z reszta sobie prezent własnie zażyczyłam. Jeszcze nie miałam czasu przeczytac dokładnie, tylko przekartkowałam, ale wiem że to jest to czego sie spodziewałam
Gratuluje Danusiu i tego wydawnictwa i siły oraz skuteczności i rozmachu z jakim dzieki Ogrodowisku (twojemu przecież Ogrodowisku )rozpowszechnia sie pęd do tworzenia, ulepszania, rozbudowywania ogrodów.....pomijając fakt że skutkiem tych nszych wspólnych działań tu na forum, dyskusji, wymiany roślin, poglądów ..etc.. rodzą sie fajne przyjaźnie, znajomości z arcyfajnymi ludźmi.
Brawo !!!

p.s. w lipcu na spotkaniu poprosze o dedykacje

Jejku, a gdzie i kiedy to spotkanie?
Można wiedzieć?
Mala_Mi 13:38, 21 maj 2015

Też chyba w przyszłym roku przejdę na skrzynie Miałam już w tym, ale jak zwykle nie zdążyłam