Poerwszy wianek dzieki ogrodowisku uwiłam , nigdy by mi przez mysl nie przeszło ze cos takiego mnie dopadnie Ostanio w czasach prehistorycznych cos na ZPT robiłam...
Meble przestawiasz? U mnie też ostatnio latały i zostały na nowym miejscu U Ciebie duuużo możliwości w adaptacji przestrzeni Ty zresztą masz taki zmysł przestrzenny, że na pewno wymyślisz coś świetnego
Miałam "pomysła na dodatkowe miejsce do spania, ale za dużo tego dobrego, nie lubię zacieśniać, więc pomysł upadł.
Postały meble inaczej, wyobraziłam sobie jak to będzie i na wyobrażeniu pozostało. Spanie potrzebne jednak. Ale nie pasuje mi, więc dalej myślę i kombinuję.
Sebek, zazdroszczę udanego przestawiania
Przepisy zamieszczajcie koniecznie w dziale "Ogrodowa kuchnia" - przyda się wszystkim. Dla mnie to i tak duży skok milowy te ciasteczka, będę wdrażać stopniowo nowe przepisy. Iza - to dla mnie za wysokie progi takie delicje
Wiankowanie Marzenko to wspaniała rzecz na odstresowanie, cieszę się że działąsz.
Dzisiaj miałam niezłego stresa, bałam się o pogodę podczas ważnych prac "witkowych', ale jakoś poszło. Strach się bać normalnie.