Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Pszczelarnia 14:01, 10 gru 2015

Hania Andrus:
jak w garnku zupy, najpierw się burzy, a potem szumowina opada na dno

Justyna:
do złotych myśli trzeba to dopisać

Ja:
przy gotowaniu zupy to te szumowiny wyławiam. Niektóre - fakt - lecą na dno.
Szumowiny na dnie - brzmi dobrze.
Gardenarium 14:05, 10 gru 2015

siakowa napisał(a)

wiem co czujesz...ja swój wyjazd majowy już odwołaąłm

A ja mam dwa wykupione w maju i lipcu.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:07, 10 gru 2015

Hani spostrzeżenie jest bardzo trafne.. Polacy to naród nie do zdarcia i z pewnością da sobie radę.

Ja w sprawie tych szerszych spraw, co wyjaśniłam na górze.
Suma sumarum martwi mnie w zasadzie wiele rzeczy na świecie.

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 14:50, 10 gru 2015

A Boze Narodzenie to swieto milosci. W Betlejem urodzila sie Milosc I miloscia mozemy polepszyc swiat, bo Milosc wszystko zwyciaza. Tak jak Swiatlosc promienieje w ciemnosci. Kiedy okazujemy innym miosc, przyjazn, radosc to to do nas wraca. Ja mam w przedszkolu muzulmanskie dzieci i ucze je milosci. Nie wierze, ze kiedys wroca do swojego kraju i beda zabijac innych.
Co do dekoracji to ja tez duzo nie mam. Tak akurat bym czula atmosfere swiat ale na tyle malo by nie zatracic ich sensu.
Gardenarium 16:19, 10 gru 2015

Wywaliłam doniczki ze stołu tarasowego, dołożyłam jedną wielką na taras, Przydźwigałam 3 wory ziemi i nasypałam, następnie odkurzyłam taras. I ciemno się zrobiło.

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 16:33, 10 gru 2015

tytan pracy jestes
ja bylam chwilke w ogrodzie ale zmarzlam i ucieklam na przypiecek. Robie teraz szaliczek dla wnusia
Bozenka06 16:35, 10 gru 2015

W Betlejem urodzi się Miłość, piękne.. pozdrawiam , gdy się ma tą Miłość to nie ma depresji ani smutku, Świat rzeczywiście się zatraca, nieuchronnie zdąża do końca i tylko ta Miłość może nas uratować.
17:22, 10 gru 2015
Basilikum napisał(a)
A Boze Narodzenie to swieto milosci. W Betlejem urodzila sie Milosc

Wspaniałe słowa
A propo Betlejem,teraz tak trochę na wesoło,choć pobrzmiewa Tu dzisiaj nastrój nostalgiczny.

Mój 4.5-letni synek coś przebąkiwał,że chce mieć brata lub siostrę.Chwilke porozmawialiśmy na ten temat (nie bedę zanudzac szczegółami) a na samym końcu wśród łez podsumował..."bo to trzeba do Betleju jechać,bo wszyscy sie rodzą w Betleju ".Ubaw był po pachy
lojalna_ 17:39, 10 gru 2015

Do Betleju Bracia tam ukojenie znajdziecie
lojalna_ 17:42, 10 gru 2015

siakowa napisał(a)

wiem co czujesz...ja swój wyjazd majowy już odwołaąłm

Mój synek mial jechać do Brukseli w nagrodę tydzień temu za osiągnięcia.....i niestety ....wszyscy ponosimy ciężar tych okrutnosci w różny sposób.