Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Monic 11:07, 11 gru 2015

Uwielbiam te zielone, szklane kule Są przepiękne!

kasia_w 11:09, 11 gru 2015

Znam ten dowcip o kozie i lubię bardzo Cóż mam zrobić- synek od dwóch lat błaga nas o kozę

Danusiu odwagi, wytrwałości życzę
Pszczelarnia 11:13, 11 gru 2015

To minimalizm jest teraz trendy?
Milka 11:25, 11 gru 2015

Czy minimalnie czy na bogato, mnie sie bardzo podoba
Rozterki Twoje i mnie nawiedzają, nie wiem czy wiek na to wpływa czy strach, który sieją w mediach.
Danuś, pogoda piękna, zima jest, a jakby nie było, nie zamartwiaj się, skup się na swoich planach.
Ktoś napisał o miłości...tak, tylko to może zmieniać ten świat, ale czy człowiek jest w stanie byc tylko dobry, skoro mamy dualizm w sobie?
Gardenarium 12:31, 11 gru 2015

Nusia, ja bez powodu nie tragizuję Problem wczoraj jednak był i nie błahy, a poważny. Naprawdę poważny. Miałam powód, aby się martwić i martwiłam. Ale poprawiło się

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:37, 11 gru 2015

MariBere napisał(a)

Danusiu. Czy ja dobrze widzę, że sadzisz tulipany w kolorze niebieskim?

Nie, te pozostawiłam do ogrodu firmowego mojego syna I jeszcze jakiś jeden kolor (chyba burgundowy) i będą przy niebieskawym pawiu z brązu Plus część krokusów.

Instagram Ogrodowiska
GorAna 12:40, 11 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Problem wczoraj jednak był i nie błahy a poważny. Naprawdę poważny. Miałam powód aby się martwić i martwiłam. Ale poprawiło się

Danusiu, zostawiam Ciepłe myśli....martwić się , to znaczy, że jesteśmy empatyczni.....a to nie jest nic złego
Pozdrawiam
nusia 12:42, 11 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Problem wczoraj jednak był i nie błahy a poważny. Naprawdę poważny. Miałam powód aby się martwić i martwiłam. Ale poprawiło się

W takim razie mam nadzieję,że "poprawiło się" jest synonimem "jest już dobrze"... bo jak "Matka" smutna to i "dzieci" się martwią...
Gardenarium 12:43, 11 gru 2015

Nie całkiem dobrze, ale idzie mam nadzieję ku dobremu.

Instagram Ogrodowiska
nusia 12:47, 11 gru 2015

Trzymam kciuki w takim razie! I tulam!!! Dziękując za WSZYSTKO co nam oferowałaś ,oferujesz ze swojego serduszka...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies