Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anusia 22:01, 17 cze 2020

Ewa ja pierwszy raz słyszę o tym miejscu. Wielkość terenu w sam raz na dłuższe spacery. Bluszcze na pniach drzew cudowne. W sobotę byłam w Stegnie i przy jednym z ośrodków drzewa miały też taką bluszczową dekorację. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęć.
Ewa777 10:01, 18 cze 2020

Anusia napisał(a)
Ewa ja pierwszy raz słyszę o tym miejscu. Wielkość terenu w sam raz na dłuższe spacery. Bluszcze na pniach drzew cudowne. W sobotę byłam w Stegnie i przy jednym z ośrodków drzewa miały też taką bluszczową dekorację. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęć.

Aniu, ja też pierwszy raz o nim usłyszałam. Właściwie zobaczyłam na zdjęciach Tar Teraz dopiero, gdy mówię o tej wycieczce okazuje się, że wielu moich znajomych zna to miejsce. Od Ciebie to niedaleko. Możecie wybrać się tam z córką, alejki są szerokie. Po wszystkich ścieżkach pewnie nie da się przejść, ale na spacer wystarczy
gierczusia 14:57, 18 cze 2020

Ja jak zwykle " opöźniona".... tak sobie myślę ..ile jest cudownych miejsc w Polsce , o ktörych człek nie ma pojęcia...bo to nie ,że nie pojechałam , bo daleko, nie chciało mi się itp tylko ..nawet tej nazwy nie słyszałam...ach...cudo prawdziwe trzeba kiedyś nadrobić dzięki Wam Dziewczyny : Ewuś i Tar
Ania111 15:07, 18 cze 2020

Ewa777 napisał(a)

Dereń naprzemianlistny

I cudowny platan

Ela,
Piękne te Twoje drzewa
Dereń cudowna .
Anusia 17:23, 18 cze 2020

Ewa dzięki za info odnośnie ścieżek. Dla nas to ważna informacja. Z marszu wygoglowałam to miejsce. Od nas naprawdę jest nie daleko.
Ewa777 19:26, 18 cze 2020

gierczusia napisał(a)
Ja jak zwykle " opöźniona".... tak sobie myślę ..ile jest cudownych miejsc w Polsce , o ktörych człek nie ma pojęcia...bo to nie ,że nie pojechałam , bo daleko, nie chciało mi się itp tylko ..nawet tej nazwy nie słyszałam...ach...cudo prawdziwe trzeba kiedyś nadrobić dzięki Wam Dziewczyny : Ewuś i Tar

Z drugiej strony to fajnie, że mamy tyle do odkrycia Eluś, myślę, że by Ci się podobało Rób plany na urlop

A to u mnie taki maczek Wyrósł w niezbyt dobrym miejscu, bo przy samej krawędzi ścieżki, ale zostawiam go, by cieszyć się nim co roku

Ewa777 19:40, 18 cze 2020

Ania111 napisał(a)

Ela,
Piękne te Twoje drzewa
Dereń cudowna .

Mój ogród nie ma takiej przestrzeni, ani takich drzew Te zdjęcia są z wycieczki do Arboretum Wirty

To jest mój ogród

Ewa777 19:42, 18 cze 2020

Anusia napisał(a)
Ewa dzięki za info odnośnie ścieżek. Dla nas to ważna informacja. Z marszu wygoglowałam to miejsce. Od nas naprawdę jest nie daleko.

Aniu, jakbyście się wybrali jeszcze w najbliższych dniach, to załapalibyście się na końcówkę kwitnienia azali i rododendronów
Ewa777 19:58, 18 cze 2020

Zdjęcia z ogrodu

Róża Heidi Klum

Ewa777 20:03, 18 cze 2020

Fajny ten duecik piwonii i ostróżki

Nie uwierzycie, ale Genie nadal kwitnie