Aniu, jak miło, że czekasz na zdjęcia hortensji
Przy tak małej ilości osób odwiedzających, zastanawiam się, czy ktoś chce oglądać te zdjęcia
Hortensji mam rzeczywiście dużo. Od sierpnia mój ogród pęka w szwach
Piękną masz kolekcję hortensji. Mocno je podlewasz? W ogóle masz ślicznie, jak zawsze zresztą. Trawnik zieloniutki. U mnie przez upały już całkiem żółty. Mamy nakaz oszczędzania wody.
No wiesz. Nie da się nie zachwycać Twoimi hortensjami. Mało kto na forum ma taką kolekcję ogrodowych w dodatku kwitnących. To jest mistrzostwo świata jak dla mnie. A Twoja rabata z hortkami jest przecudna.
Ewa cudowne masz hortensje i nie wiem jak to robisz, że kwitną Ci co roku. U mnie z ogrodówek z w tym roku nie zakwitła żadna.. Masz takie cuda, że tylko pozazdrościć.. ja tam wolę różowe
Ewciu, podlewam hortensje i cały ogród. U nas nie ma nakazu oszczędzania wody, ale myślę ciągle o tym w jaki sposób łapać deszczówkę. W niedługiej przyszłości u nas też mogą być takie nakazy.
Dzięki Agatko za tak dużo miłych słów
Hortensje ogrodowe dobrze u mnie rosną. Młode hortensje nie chcą kwitnąć, ale po 2-3 latach już cieszą kwiatami.
W niektórych miejscach zrobiło się nawet za ciasno. Zastanawiam się, którą hortensję zabrać z tego miejsca by innym dać przestrzeń.