To może jednak je posadzę do gruntu. Warto wypróbować skoro Ty masz takie dobre doświadczenie z nimi.
U mnie też od południa zaczęło padać. Bardzo się z tego cieszę, bo deszcz był potrzebny. W pracy długo byłam, więc mi deszcz w niczym nie przeszkadzał. W następnym tygodniu juz nie ma deszczu w prognozach. Tyle musi wystarczyć.
Ciężko trochę zrobić zdjęcie wiśni w szreszym kadrze, bo przed nią też jest tak poprowadzona jabłoń Royalty. Postaram się zrobić przy najbliższej okazji. Oba drzewka rosną u mnie 3. sezon.
Część tulianów u mnie nadal w pąkach, więc będa jeszcze długo cieszyły
Śliczne masz tulipany, w tym roku długo się trzymają, pewnie dlatego, że pogoda nie rozpieszcza temperaturą. Wiśnia pięknie kwitnie, Genie też ślicznotka.
Tulipany masz cudne, te różowe takie delikatniusie...tulipany w ogrodzie muszą być...szkoda, że za chwilę przekwitną, bo wiosna bez tulipanów nie jest pełna...
Pogoda rzeczywiście trochę kapryśna.Fajnie też, że mam tulipany wcześniej kwitnące i później, więc jest też wymiana i dłużej kwitną.
Bardzo podobają mi się kwiaty wiśni Kanzan i Genie
Powiem Ci, ze super Genowefa się spisuje. Ma sporo kwiatów, długo kwitnie i latem powtarza kwitnienie. Widzę ją codziennie z mojego miejsca przy stole
Kalinie musze się przyjrzeć z bliska. Może już zakwitła.