Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 20:42, 25 cze 2025

Alija napisał(a)
Ewa, po kolorystycznych szaleństwach azaliowo-rodkowych wydaje się, że w ogrodzie mało kolorów, ale wcale tak nie jest, po prostu jest spokojniej.
Pięknie kwitną róże, powojniki i inne kwiaty.

Zrobiło się bardzo spokojnie. Dla mnie nawet ten spokój trwa zbyt długo. Dosadziłabym tej szałwii, ale w naszym ogrodniczym nie ma tej odmiany.
Ewa777 20:45, 25 cze 2025

TAR napisał(a)
No co Ty Ewcia opowiadasz. Kolorow jest ogrom i kwiatow tez. Ladny balans i rownowaga miedzy kolorowym a zielonym

Dzięki Tarciu, za pocieszenie. Troszkę kolorów jest, ale zieleń za bardzo dominuje. Za to jak zakwitną hortensje, to będzie cudnie. Wszystkie są mocno zapączkowane. Przez 2 poprzednie lata sporo hortensji mi nie kwitło. W tym roku wszystkie się szykują
Joku 21:22, 25 cze 2025

Świdośliwa obrodziła, chyba nie było w waszym rejonie przymrozków, judaszowiec ma bardzo ładne młode listki. Daje pewnie już plamę koloru.
U mnie też jeszcze dominuje zieleń, chłodna wiosna dała się we znaki.