Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Gardener27 15:38, 03 sty 2016

Większość odmian ciemierników daje sobie radę przy takich mrozach Po choinę zawsze możesz wybrać się do kwiaciarni Na bank Ci sprzedadzą

Kopczyki z ziemi dla powojników będą dobe Nadziemną część i tak ścina się na wiosnę
Ewa777 15:50, 03 sty 2016

Gardener27 napisał(a)
Większość odmian ciemierników daje sobie radę przy takich mrozach Po choinę zawsze możesz wybrać się do kwiaciarni Na bank Ci sprzedadzą

Kopczyki z ziemi dla powojników będą dobe Nadziemną część i tak ścina się na wiosnę

Dzięki, Przemku Doczytałam jeszcze, że można zrobić kopczyki z kory i tak zrobiłam Miałam 2 worki kory Jutro sprawdzę swoją kwiaciarnię
Kapibara 22:15, 03 sty 2016

Ewuniu wszystkiego wspaniałaego w Nowym 2016 Roku Ci życzę

Moja nalewka z róży jeszcze naciąga, ale za jakies dwa tygodnie dopełnię rytuału

Szkoda, że dopiero teraz zobaczyła Twoje piękne choinki, jak pozwolisz zgapię pomysł na przyszły rok

serdeczności
Aga
Flower1 11:47, 04 sty 2016

Ja nie okrylam wrzosow bo tez nie mialam stroiszu..w sumie tez troszke leniuszek mam nadzieje ze przetrwaja bo sa w dobrym miejscu.
Ewa777 14:06, 04 sty 2016

Kapibara napisał(a)
Ewuniu wszystkiego wspaniałaego w Nowym 2016 Roku Ci życzę

Moja nalewka z róży jeszcze naciąga, ale za jakies dwa tygodnie dopełnię rytuału

Szkoda, że dopiero teraz zobaczyła Twoje piękne choinki, jak pozwolisz zgapię pomysł na przyszły rok

serdeczności
Aga

Nalewkę z róży już dawno zlałam i teraz dojrzewa
Możesz skorzystać ze wzorów choinek ile tylko zechcesz - po to też je pokazałam
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Ewa777 14:10, 04 sty 2016

Flower1 napisał(a)
Ja nie okrylam wrzosow bo tez nie mialam stroiszu..w sumie tez troszke leniuszek mam nadzieje ze przetrwaja bo sa w dobrym miejscu.

Ze stroiszem to u nas ciężka sprawa. W kwiaciarni nie chcą sprzedawać, a w ogrodniczych już nie ma Użyłam kory
Ewa777 08:34, 05 sty 2016

Dostałam wiadomość, że maty słomiane już wysłane, więc będę opatulać roślinki Chociaż największe mrozy są teraz. Pod koniec tygodnia ma być cieplej Od czwartku ma padać śnieg
waldek727 08:52, 05 sty 2016

Ewcia.
Teraz to już niczego nie opatulaj bo rozhartujesz rośliny i dopiero narobisz sobie bigosu. Maty słomiane są bardzo dobrym materiałem zabezpieczającym rośliny przed mrozem, ale pozostaw je sobie na przyszłość.
Ja 16-to dniową pogodę w Warszawie sprawdzam tutaj:

www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/warszawa
mirkaka 08:54, 05 sty 2016

Ewa, podaj namiary na maty i ich cenę na priva
Ewa777 09:05, 05 sty 2016

waldek727 napisał(a)
Ewcia.
Teraz to już niczego nie opatulaj bo rozhartujesz rośliny i dopiero narobisz sobie bigosu. Maty słomiane są bardzo dobrym materiałem zabezpieczającym rośliny przed mrozem, ale pozostaw je sobie na przyszłość.
Ja 16-to dniową pogodę w Warszawie sprawdzam tutaj:
www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/warszawa

Teraz idzie ocieplenie, to rzeczywiście nie ma co okrywać. Ale około 18 stycznia mają przyjść znowu większe mrozy, to może wtedy okryć? Różom dałam pojedynczą otulinkę, bo nie miałam już materiału.