Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 19:14, 05 sty 2016

Flower1 napisał(a)
Ja swoja magnolie owinełam w tym roku ,dlatego ze pierwszy rok ,podobno w pierwszym wlasnie trzeba okryc w drugim juz nie.Okryłabym na Twoim miejscu jak przyjdzie druga fala mrozow.Moja kwitła w zeszłym roku dwa razy ,chyba jakies szczescie

Mam kompost,korę i dokupiłam włókninę - pójdę je jutro okryć Dziś już trochę za ciemno. Mat jeszcze nie dostałam
Flower1 19:16, 05 sty 2016

Ech im sie nigdy nie spieszy a tu takie mrozy..u nas dzis -14,jak ja nie lubie zimy..
Anda 21:16, 05 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

W ubiegłym roku byłam pewna, że mam już wystarczającą ilość róż A teraz myślę o Munstead Wood i William Shakespeare Zastanawiam się też, czy do donic nie posadzić Little Artist Queen of Sweden też mi się podoba

O prosze, ladna lista Little Artist nie znalam, ale juz obejrzalam. Na zdjeciach sliczna miniaturka. Trzeba Ci jeszcze jakichs argumentow na tak, czy juz zdecydowana jestes?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 22:16, 05 sty 2016

Flower1 napisał(a)
Ech im sie nigdy nie spieszy a tu takie mrozy..u nas dzis -14,jak ja nie lubie zimy..

Zimę ogólnie lubię, ale jak nie jest tak mroźno i ze śniegiem

Czy ktoś ogląda dziś siatkarzy?
Ewa777 22:17, 05 sty 2016

Anda napisał(a)

O prosze, ladna lista Little Artist nie znalam, ale juz obejrzalam. Na zdjeciach sliczna miniaturka. Trzeba Ci jeszcze jakichs argumentow na tak, czy juz zdecydowana jestes?

To są na razie luźne plany Nie jestem jeszcze zdecydowana Jak masz jakieś rady - chętnie posłucham Little Artist ma podobno piękny zapach
Ewik 22:22, 05 sty 2016

Flower1 napisał(a)

Ja też , zdecydowanie ciepłolubna jestem .
Ewa777 12:37, 06 sty 2016

Do ogrodu zawitała zima...
Nie ma słońca, więc zdjęcia trochę ciemne.

Anda 12:44, 06 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

To są na razie luźne plany Nie jestem jeszcze zdecydowana Jak masz jakieś rady - chętnie posłucham Little Artist ma podobno piękny zapach

Oj z tym zapachen to chyba przesadzone. Miniaturki jakos nie maja mocnego zapachu, raczej slaby. O tej jest napisane, ze zapach lekki. Za to z wygladu jest bardzo ladna. W angielki mozesz isc spokojnie. Te na pewno ladnie pachna Ja chce nabyc Young Lycidas i Sidonie. Tylko jeszcze nie wiem, gdzie je posadzic

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 12:46, 06 sty 2016

malgorzata_s... 12:58, 06 sty 2016

U mnie już dzisiaj odwilż +3 i kąpie Buziaki