Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anda 16:33, 23 maj 2016

Piękna przemiana rabaty, bardzo na plus
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 16:34, 23 maj 2016

Azalia Juanita

Ewa777 20:35, 23 maj 2016

Anda napisał(a)
Piękna przemiana rabaty, bardzo na plus

Dzięki Ewuś Próbuję jeszcze zrobić obwódkę z bukszpanu. Robię sadzonki. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie

Azalia Soir de Paris też zaczyna.

Ewa777 20:40, 23 maj 2016

Ambrowce cieszą

Kapibara 23:08, 23 maj 2016

Ewa a co z ta sosną nie tak, nie zauważyłam na niej robala? Ale jak coś ja gryzie, to ja bym profilaktycznie prysnęła na robala. U siebie oprócz mszyc znalazłam na jednym rodku kilka dziurek, jutro zrobię porzadny przegląd roślinożerców I o jabłonce nie nie zapomnij, bo mączniak na róże przelezie.

Zapraszamy z rewizytą, kiedy tylko będziecie w okolicach
Rumianka 23:14, 23 maj 2016

Ewuś, masz piękne azalie...Kwitną tak obficie...U mnie szt 1 i nie chce kwitnąć...co za przyczyna?
Ewa777 10:51, 24 maj 2016

Kapibara napisał(a)
Ewa a co z ta sosną nie tak, nie zauważyłam na niej robala? Ale jak coś ja gryzie, to ja bym profilaktycznie prysnęła na robala. U siebie oprócz mszyc znalazłam na jednym rodku kilka dziurek, jutro zrobię porzadny przegląd roślinożerców I o jabłonce nie nie zapomnij, bo mączniak na róże przelezie.

Zapraszamy z rewizytą, kiedy tylko będziecie w okolicach

Agnieszko, z sosną wszystko dobrze Nic jej nie jest. Jabłoń czeka jeszcze na oprysk. Muszę też pozbyć się niezapominajek,bo tam mączniak szaleje.

Rododendron nn zaczyna

Ewa777 11:13, 24 maj 2016

Rumianka napisał(a)
Ewuś, masz piękne azalie...Kwitną tak obficie...U mnie szt 1 i nie chce kwitnąć...co za przyczyna?

O azaliach dziewczyny pisały, że przyczyną są upały i susza, która była w zeszłym roku. U mnie ogród mały, więc podlewałam go codziennie i mam kwitnące azalie i rododendrony. Może u Ciebie też susza spowodowała brak kwitnienia w tym roku.

A tu czosnki cieszą

Anda 11:48, 24 maj 2016

Ambrowca zazdraszczam Czosnki bardziej lubię od tulipanów. Może moje tulipki w przyszłym roku znikną, to będę sadzić więcej czosnkow Śliczne masz te czochy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
GosiaJoanna 18:52, 24 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Agnieszko, z sosną wszystko dobrze Nic jej nie jest. Jabłoń czeka jeszcze na oprysk. Muszę też pozbyć się niezapominajek,bo tam mączniak szaleje.

Rododendron nn zaczyna

Mam takiego samego rh według karteczki nazywa sie Purpureum Grandiflorum