Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anusia 06:46, 03 cze 2016

No właśnie tak się zastanawiałam, gdzie są Twoje zakupy z wojaży. Nie no są, superr. Jeżówka i róża Bonica to dla mnie byłyby też niezłe kąski. Nie wiem czy mój sterany aparat wszystktko udzwignie.
Relacja obfituje w cudowne zdjęcia, piękne widoczki.
agnieszka_m 06:56, 03 cze 2016

No jakby mogła udać się wyprawa bez nowych nabytków
Super
zbigniew_gazda 07:48, 03 cze 2016

Ale cudna wyprawa Ewo. Niech się chowają różne Barcelony. Robisz piękne zdjęcia.
A jak będziesz miała chwilkę - napisz, W Pisarzowicach są piękne kule chyba z azalii japońskich. Widziałaś je z bliska. Jaką mają średnicę?
LyraBea 14:12, 03 cze 2016

Ewcia widzę wrzuciła kilka zdjęć i poleciała między deszczem rabatki dopieszczać
Nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami Dziewczyny :*
malgorzata_s... 14:22, 03 cze 2016

Miłego spotkania Ewciu Wam życzęPozdrowienia dla wszystkich uczestników
Ewa777 14:50, 03 cze 2016

Anusia napisał(a)
No właśnie tak się zastanawiałam, gdzie są Twoje zakupy z wojaży. Nie no są, superr. Jeżówka i róża Bonica to dla mnie byłyby też niezłe kąski. Nie wiem czy mój sterany aparat wszystktko udzwignie.
Relacja obfituje w cudowne zdjęcia, piękne widoczki.

Aniu, nie wyrabiam się z forum Czasu brakuje, dlatego wszystkie zdjęcia z opóźnieniem wstawiam Zakupy zostawiłam na koniec, bo najpierw chciałam pokazać cudowne widoki z ogrodów naszych koleżanek i te pokazowe Nie wiem które piękniejsze Zdjęć za dużo nie porobisz, bo u mnie teraz jakiś zastój w kwitnieniu. Część przekwitła, a inne jeszcze w pąkach Przyjedziesz samochodem?
Ewa777 14:52, 03 cze 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
No jakby mogła udać się wyprawa bez nowych nabytków
Super

Te szkółki na południu Polski tak kuszą, że ciężko przejść obok takich pięknych roślin Moja bonica w donicy kwitnie, bo stamtąd przyjechała, a róże w gruncie jeszcze w pąkach
Ewa777 15:04, 03 cze 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Ale cudna wyprawa Ewo. Niech się chowają różne Barcelony. Robisz piękne zdjęcia.
A jak będziesz miała chwilkę - napisz, W Pisarzowicach są piękne kule chyba z azalii japońskich. Widziałaś je z bliska. Jaką mają średnicę?

Barcelona też piękna Rok temu wstawiałam zdjęcia
Ale fakt takich rododendronów jak u Bogdzi to nawet w Barcelonie nie widziałam
Te kule w ogrodzie japońskim w Pisarzowicach były formowane z azalii japońskich. Myślę, że te największe miały średnicę ponad metr, a może nawet do 2m. Szkoda, że nie zmierzyliśmy. Tu na tych zdjęciach widać ich wielkość. To my jesteśmy w tle

Ewa777 15:10, 03 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Ewcia widzę wrzuciła kilka zdjęć i poleciała między deszczem rabatki dopieszczać
Nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami Dziewczyny :*

Beatka, a Ty u mnie masz kamerkę?
Dzisiaj opalam się - taki piękny dzień i weekend się zaczął
Czekam na Was kochane
Ewa777 15:13, 03 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Miłego spotkania Ewciu Wam życzęPozdrowienia dla wszystkich uczestników

Dziękuję Gosiu Mam nadzieję, ze u mnie będzie choć trochę tak miło, jak u Ciebie jest zawsze

U mnie jak zwykle nic nie może odbyć się spokojnie i na luzie, tylko wszystko w ciągłym biegu. Jutro od rana będziemy jeszcze na festynie u Dorotki w szkole, a potem biegiem na grilla, żeby zdążyć przed gośćmi