Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

GosiaJoanna 20:36, 04 cze 2016

Buziaki dla Was Kochani super ekipa, miło zobaczyc u Ciebie Ewuś moje znajome buziaki Anie Grzesia i Darunie
Iwk4 20:39, 04 cze 2016

Ewuniu, Krzysiu - bardzo dziękujemy za cudowne przyjęcie, miło spędzony czas. Za roślinki. Tak wielkie hosty, jakich jeszcze nie miałam
Jeszcze jedziemy
Joku 20:52, 04 cze 2016

Dziękuję za sympatycznie spędzony czas. Czułam się u was świetnie. Masz piękny dojrzały ogród. Wrażenie robi trawnik bez najmniejszego chwastu, rozrośnięte hosty, bujna zieleń wszędzie. No i ta brzoza na trawniku w rozmiarze XS i jarzmianki XXL. Z przyjemnością słuchałam opowieści Krzysia o budowie grila i altany. Było super!
Kapibara 20:54, 04 cze 2016

Ale fajne spotkanie mieliście a jakie smakołyki na stole aż mi ślinka pociekła Ewa czyżbyś planowała przerobić ogród na japońca? Mężuś miałby mnóstwo radości przy formowaniu azalii Wiesz wyczaiłam przepis na nalewkę z kwiatów czarnego bzu a z owoców głogu można, tak jak z rajskich jabłuszek . Miłej niedzieli
Anusia 21:20, 04 cze 2016

Dziękuję Ewo za tak miłą gościnę. Mój e-M powiedział cyt' chociaż raz jak jesteśmy w Gdańsku spędzamy czas przyjemnie a nie biegamy po marketach'. Krzyś gospodarz domu dbał aby nie zabrakło grilowych przysmaków na stole. Twój ogród można śmiało powiedzieć, że osiągnął pewną dojrzałość. Rozrastające się róże, hosty, trzmieliny te ostatnie dostałam od Was w gigantycznych rozmiarach a prosiłam o ewentualne maleńkie roślinki Jeszcze raz dziękuję za miło spędzony czas.
Iwk4 21:30, 04 cze 2016

Ewuniu, pozostał mi smak sałatki z brokułami. Nie wiem, kto był wykonawcą, ale przepis mile widziany
Katkak 21:42, 04 cze 2016

Ale super spotkanie EWuniu i pogoda dopisała . już nie mogę się doczekać naszego spotkania. Jesteście tacy kochani, że można Was jeść łyżkami .
Flower1 22:25, 04 cze 2016

Ewciu dziekuje za wspaniałą gościnność i mile spedzony dzień!Ogród cudowny- pełen cukiereczków ,pozdrawiam serdecznie!
Ewa777 22:50, 04 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Dziękuję Ewciu za serdeczne przyjęcie. Za sadzonki trzmielinek, za hortensje i za dorodna piwonie, która od Ciebie dostalam. Zaraz ide jej miejscowke zrobić. Bardzo urokliwie i klimatycznie u Ciebie. Miło spedzilam dzień.
Jeszcze raz dziękuję!

Beatko, mi też było bardzo miło Cie poznać Niech roślinki zdrowo rosną Pokazuj zdjęcia od czasu do czasu, albo przynajmniej daj znać, czy się przyjęły
Ewa777 22:55, 04 cze 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Buziaki dla Was Kochani super ekipa, miło zobaczyc u Ciebie Ewuś moje znajome buziaki Anie Grzesia i Darunie

Gosiu, czekam na Twoje odwiedziny Liczę, że latem do mnie wpadniesz Trzymam ciągle dla Ciebie skrętniki