Ewuniu, Krzysiu - bardzo dziękujemy za cudowne przyjęcie, miło spędzony czas. Za roślinki. Tak wielkie hosty, jakich jeszcze nie miałam
Jeszcze jedziemy
Dziękuję za sympatycznie spędzony czas. Czułam się u was świetnie. Masz piękny dojrzały ogród. Wrażenie robi trawnik bez najmniejszego chwastu, rozrośnięte hosty, bujna zieleń wszędzie. No i ta brzoza na trawniku w rozmiarze XS i jarzmianki XXL. Z przyjemnością słuchałam opowieści Krzysia o budowie grila i altany. Było super!
Ale fajne spotkanie mieliście a jakie smakołyki na stole aż mi ślinka pociekła Ewa czyżbyś planowała przerobić ogród na japońca? Mężuś miałby mnóstwo radości przy formowaniu azalii Wiesz wyczaiłam przepis na nalewkę z kwiatów czarnego bzu a z owoców głogu można, tak jak z rajskich jabłuszek . Miłej niedzieli
Dziękuję Ewo za tak miłą gościnę. Mój e-M powiedział cyt' chociaż raz jak jesteśmy w Gdańsku spędzamy czas przyjemnie a nie biegamy po marketach'. Krzyś gospodarz domu dbał aby nie zabrakło grilowych przysmaków na stole. Twój ogród można śmiało powiedzieć, że osiągnął pewną dojrzałość. Rozrastające się róże, hosty, trzmieliny te ostatnie dostałam od Was w gigantycznych rozmiarach a prosiłam o ewentualne maleńkie roślinki Jeszcze raz dziękuję za miło spędzony czas.