Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:57, 04 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, Krzysiu - bardzo dziękujemy za cudowne przyjęcie, miło spędzony czas. Za roślinki. Tak wielkie hosty, jakich jeszcze nie miałam
Jeszcze jedziemy

Iwonko, miło było nam Was gościć u siebie Sałatka z brokułem była moja, więc prześlę Ci przepis na priv
Ewa777 22:59, 04 cze 2016

Joku napisał(a)
Dziękuję za sympatycznie spędzony czas. Czułam się u was świetnie. Masz piękny dojrzały ogród. Wrażenie robi trawnik bez najmniejszego chwastu, rozrośnięte hosty, bujna zieleń wszędzie. No i ta brzoza na trawniku w rozmiarze XS i jarzmianki XXL. Z przyjemnością słuchałam opowieści Krzysia o budowie grila i altany. Było super!

Jolu, cieszę się, że do nas przyjechałaś. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać jeszcze nie raz Dziękuję Ci za śliczny prezent Bardzo mi się podoba
Ewa777 23:18, 04 cze 2016

Kapibara napisał(a)
Ale fajne spotkanie mieliście a jakie smakołyki na stole aż mi ślinka pociekła Ewa czyżbyś planowała przerobić ogród na japońca? Mężuś miałby mnóstwo radości przy formowaniu azalii Wiesz wyczaiłam przepis na nalewkę z kwiatów czarnego bzu a z owoców głogu można, tak jak z rajskich jabłuszek . Miłej niedzieli

Muszę przyjrzeć się tym owocom głogu
Spotkanie bardzo udane - chociaż nie wiem, czy jako organizator mogę oceniać Ale mi się bardzo podobało i chciałabym jeszcze Smakołyki rzeczywiście były różnorodne i pojemność żołądka tylko nas ograniczałam
Ogrodu całego nie zmienimy na japoński, ale kilka elementów będziemy mieli
Ewa777 23:23, 04 cze 2016

Anusia napisał(a)
Dziękuję Ewo za tak miłą gościnę. Mój e-M powiedział cyt' chociaż raz jak jesteśmy w Gdańsku spędzamy czas przyjemnie a nie biegamy po marketach'. Krzyś gospodarz domu dbał aby nie zabrakło grilowych przysmaków na stole. Twój ogród można śmiało powiedzieć, że osiągnął pewną dojrzałość. Rozrastające się róże, hosty, trzmieliny te ostatnie dostałam od Was w gigantycznych rozmiarach a prosiłam o ewentualne maleńkie roślinki Jeszcze raz dziękuję za miło spędzony czas.

Aniu, cieszę się, że przyjechaliście całą rodzinką Fajnie było Was poznać. Może trochę zabrakło czasu na dłuższe pogawędki, ale to tak zwykle bywa na spotkaniach Bardzo dziękuję za śliczny prezent
Ewa777 23:25, 04 cze 2016

Katkak napisał(a)
Ale super spotkanie EWuniu i pogoda dopisała . już nie mogę się doczekać naszego spotkania. Jesteście tacy kochani, że można Was jeść łyżkami .

Kasiu, jak miło Wiesz, że to samo myślę o Was Czekam na Wasze odwiedziny Liczę, że zostaniecie u nas przynajmniej na 2 dni Igusia nie będzie się u nas nudzić
Ewa777 23:27, 04 cze 2016

Flower1 napisał(a)
Ewciu dziekuje za wspaniałą gościnność i mile spedzony dzień!Ogród cudowny- pełen cukiereczków ,pozdrawiam serdecznie!

Madziu, dziękuję Ci za pomoc i za to, że byłaś Bardzo fajnie mi się z Tobą rozmawia Nadajemy na tych samych falach. Prezent bardzo trafiony Lubię takie estetycznie wykonane narzędzia Już nie mogę się doczekać, kiedy ich użyję
jazzy 23:32, 04 cze 2016

O, jakie fajne spotkanie było! Pogoda cudowna, jedzonko pycha, no i towarzystwo pierwsza klasa Czego chcieć więcej
mirkaka 07:01, 05 cze 2016

Ewo, wspaniale nas przyjęłaś, wspaniali ludzie, ogród cudowny. Twój Krzyś wspaniale opowiadał o swoim zacięciu do japońskich ogrodów i o budowie grila Spisaliście się wspaniale jako gospodarze.
Rabata z hostami i wielką hortensją robi wrażenie. To Tardiwa ? czy już zapomniałam Zauważyłam że masz taką samą piwonie jasno różową jak moja. Zaczynała u Ciebie już otwierać pierwszy kwiat. Jest piękna. Jarzmianka również zachwycała.
Cieszę się że się przełamałam i pokonałam swoje opory aby Wasz wszystkich poznać. Dziękuję Ci Ewo , to Twoja zasługa

zbigniew_gazda 07:32, 05 cze 2016

Gratuluję fajnego spotkania i pozdrawiam wszystkich. A czy dużym nietaktem będzie prośba o podpisanie kto jest kto? Ciebie Ewo, Flower i Joku rozpoznałem.
Kuba 08:03, 05 cze 2016

Jak miło was zobaczyć
pozdrowienia