Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

mirkaka 14:01, 22 cze 2016

Ewa, ja dzisiaj posadziłam przy mojej Elfe powojnika gen Sikorski, Bardzo fajnie razem wyglądają. Twoja przecudna, moja nawet połowy kwiatów nie ma co Twoja.
Ewa777 16:31, 22 cze 2016

Milka napisał(a)

Matko, Ewa....te ujęcia, jak z katalogu, piękna róża i cała kompozycja

Irenko, bardzo mi miło Ja zachwycam się Twoimi kompozycjami i raczej nigdy nie dorównam Twoim zdolnościom Bardzo się cieszę, że wreszcie Cię poznam u Kindzi

Leonardo na pniu w rozkwicie

Ewa777 16:59, 22 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Ewa, ja dzisiaj posadziłam przy mojej Elfe powojnika gen Sikorski, Bardzo fajnie razem wyglądają. Twoja przecudna, moja nawet połowy kwiatów nie ma co Twoja.

Chciałabym posadzić też powojniki przy Elfe i przy Eden Rose. Gdzieś wyczytała, żeby powojniki sadzić dopiero w drugim roku po posadzeniu róży

Moja Eden Rose jeszcze w pączkach.

anna_g 17:14, 22 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Jakoś ostatnio malutkie róże siedzą mi w głowie

Zdjęcia dzisiejsze

Do zakochania jeden krok... Ale nie mogę się zakochać na razie wystarczy i w portfelu jakos tylko przeciąg Przetaczników szukałam dzis w szkółce ale nie ma... W Internecie na razie nie kupuje bo ostatnio sie znowu nacięłam (ale ciiiii bo wstyd - milion razy obiecywałam że w Internecie nie kupuję).

Bardzo fajne te porównania kwitnienia... Oj.. Do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej
agnieszka_m 20:51, 22 cze 2016

Ewciu o ile dobrze pamiętam Ty masz hortensje Zorro tak???
Rozkwita Ci już???
Bo ja zakupiłam w tym roku i zaczyna rozkwitac na niebiesko a powinna być różowo biała
AsiaK_Z 20:56, 22 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Jakoś ostatnio malutkie róże siedzą mi w głowie

Zdjęcia dzisiejsze

Ulalaaaaaaa bardzo mi się podoba
Joku 22:09, 22 cze 2016

Trzeba obcinać przekwitnięte kwiaty Tereski czy same opadają?
malgorzata_s... 22:26, 22 cze 2016

Ewuś lepiej mnie do ogrodu nie wpuszczaj bo przetaczniki Ci ukradnę
Ewa777 06:34, 23 cze 2016

anna_g napisał(a)

Do zakochania jeden krok... Ale nie mogę się zakochać na razie wystarczy i w portfelu jakos tylko przeciąg Przetaczników szukałam dzis w szkółce ale nie ma... W Internecie na razie nie kupuje bo ostatnio sie znowu nacięłam (ale ciiiii bo wstyd - milion razy obiecywałam że w Internecie nie kupuję).

Bardzo fajne te porównania kwitnienia... Oj.. Do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej

Najlepsze zakupy na żywo w szkółkach, ale jak nie ma wymarzonej roślinki, to trzeba zaryzykować zakupy przez internet. Jak na razie jeszcze się nie nacięłam
Ewa777 06:37, 23 cze 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Ewciu o ile dobrze pamiętam Ty masz hortensje Zorro tak???
Rozkwita Ci już???
Bo ja zakupiłam w tym roku i zaczyna rozkwitac na niebiesko a powinna być różowo biała

Agnieszko, nie mam hortensji Zorro. Chyba że to któraś z NN, ale raczej nie, bo żadna nie podobna do Zorro (obejrzałam zdjęcia w internecie).