Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 15:19, 26 cze 2016

makkasia napisał(a)

E tam zacytuję bo aż ślinka leci cuuuuudownie Ewuś ach nie moge sie napatrzeć rabata idealna

Dziękuję, Kasiu, to bardzo miłe, gdy komuś podoba się to co mi też Jak będziesz w pobliżu, to daj znać, chętnie zaproszę Cię na kawę do ogrodu
Ewa777 15:20, 26 cze 2016

Dorota123 napisał(a)

Będę kawałek od Ciebie, (Karwieńskie Błota) ale nie wykluczone, że będę i w Gdańsku.

Dorotko, zapraszam wiec do siebie. Napisz mi tylko na priv w jakim terminie będziesz. Podam Ci adres
Ewa777 15:22, 26 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Przyszłam pomachać i zameldować, że do Chwaszczyna nie będę musiała jechać w ramach kary Teren wyrownany (na ile umiałam sama) i obsiany trawą. Teraz latam ze spryskiwaczami i nawilżam. W przyszłym roku na pewno wezmę się za system nawadniania, bo nie wyrobię.
Przetaczniki już u Ciebie widziałam, ale teraz wyglądają obłędnie. Faktycznie konkurencja dla szałwii wielka. No i te Tereski... Ślicznie.

Beatko, bardzo się cieszę, że udało Ci się wykonać plan trawnikowy Na pewno będzie ślicznie Cieszę się na spotkanie zakupowe Oby tylko nam pogoda dopisała U mnie szałwia rośnie słabo, a przetaczniki obłędnie

A tak wygląda jednoroczna szałwia. Bardzo mi się podoba

Ewa777 15:26, 26 cze 2016

Flower1 napisał(a)

Ewa jak pięknie!! cudna ta Tereska! zdjecia jak z katalogu!

Mi też bardzo podoba się to zestawienie

Leonardo w pełnym rozkwicie

Katkak 15:41, 26 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuś lepiej mnie do ogrodu nie wpuszczaj bo przetaczniki Ci ukradnę

A ja te Tereski . piekne sa, zreszta cale nasadzenie robi ogromne wrażenie. Cudnie aewuniu .
Anda 15:45, 26 cze 2016

Leonardo ślicznie wyglada. Szkoda, że nie pachnie. Przetaczniki wypasione.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
LyraBea 15:48, 26 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Beatko, bardzo się cieszę, że udało Ci się wykonać plan trawnikowy Na pewno będzie ślicznie Cieszę się na spotkanie zakupowe Oby tylko nam pogoda dopisała U mnie szałwia rośnie słabo, a przetaczniki obłędnie

A tak wygląda jednoroczna szałwia. Bardzo mi się podoba

Śliczna. A moj post o wykonaniu planu już nieaktualny. Wczorajsza nawalnica spłukala kilkudniowa moja pracę. Zaczynam trawnik od nowa. Zakupy oczywiscie aktualne.
Ewa777 16:36, 26 cze 2016

Katkak napisał(a)

A ja te Tereski . piekne sa, zreszta cale nasadzenie robi ogromne wrażenie. Cudnie aewuniu .

Kasiu, Ty mi przypomnij, kiedy będziecie u mnie
Brakowało i Ciebie na wczorajszym spotkaniu u Kindzi

A to szaleństwo w donicach

Ewa777 16:39, 26 cze 2016

Anda napisał(a)
Leonardo ślicznie wyglada. Szkoda, że nie pachnie. Przetaczniki wypasione.

I to jest jego jedyna wada Zastanawiam się, czy pod nim nie posadzić jakiejś róży pachnącej

danuta_szwajcer 16:40, 26 cze 2016

Miło Cie było poznać no i jestem pełna uznania, żeby taką drogę pokonać by być na spotkaniu Czytałam o tym pociągu i utrudnieniach w drodze powrotnej już wcześniej w interncie i pomyślałam o Tobie z nadzieją, że nie w tym pociągu jesteś. Dobrze, że już bezpiecznie dotarłaś do domku Na pamiątke zostawiam Ci fotki A po ogrodzie chętnie u Ciebie innym razem pospaceruję