Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:41, 29 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Bardzo Cię wspominałyśmy w nocy z soboty na niedzielę Ewciu...mam nadzieję, że do domu dojedziesz już bez żadnych przeszkód.

Mam nadzieję, że miło mnie wspominałyście Do domu dojechałam już bez przygód. W domu dużo zamieszania, bo jedni przyjeżdżają, drudzy odjeżdżają - jak na dworcu Jutro łapię pierwszy oddech.
Ewa777 22:56, 29 cze 2016

Gardener27 napisał(a)
Fajnie Was zobaczyć w tak licznym gronie
Ewo, uprasza się o nowe zdjęcia z ogrodu Plisss ...

Przemku, myślałam, że będziesz na tym spotkaniu, bo to niedaleko od Ciebie
Zdjęcia będę mogła jutro zrobić
Ewa777 23:03, 29 cze 2016

Gocha napisał(a)
Ewuś a myśmy sobie w ogóle nie pogadały. Może w lecie odrobimy to
Ale z Jurkiem to rozmawiałaś

A tu miałaś jakieś wizje więc nie wmawiaj mi że to po kawce mrożonej. Ciekawe z czego ten lód był robiony?
I siostry prawie bliźniaczki

Gosiu, jakoś tak się złożyło, że rzeczywiście więcej rozmawiałam z Twoim mężem niż z Tobą W sierpniu nadrobimy Ale było mi bardzo miło, że mogłyśmy się spotkać Nie sprawdzałam z czego lód był robiony Trzeba zapytać gospodarzy lub menagerów

Dziękuję za wszystkie zdjęcia
Ewa777 23:05, 29 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Ewa miło Cię zobaczyć na zdjęciach ze spotkania. Podziwiam że pokonałaś taką drogę Ze mnie to raczej leń jest do podróży
Zdjęcia Tereski z przetacznikiem przepiękne.
Mój przetacznik w tym roku jakiś niski, spaliłam go opryskiem wiosną i teraz się nie odwdzięczył

Ja lubię podróże małe i duże
Moje przetaczniki mają mączniaka, bo ich nie pryskałam - coś za coś Jutro wrzucę nowe zdjęcia
Ewa777 23:21, 29 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Ty Ewcia wracaj, bo w sobotę na zakupy lecim przecie

Margo napisał(a)
No własnie, jak z tymi zakupami ?

Dziewczyny, jedziemy koniecznie Na którą godzinę umawiamy się?
Ewa777 15:30, 30 cze 2016

anna_g napisał(a)

Piękne szaleństwo donicowe uwielbiam takie zestawienie kolorów... O Tereskach już nie wspomnę bo byłaby to przesada A moje maluchy z internetu.... kwitną Tyci, tyci, kwiatolek ale jest - a nawet więcej niż jeden - część już musiałam obciąć bo po deszczach kiepsko wyglądały. W szkólce też nie wytrzymałam i kupiłam kolejen okrywówki, nie ma porównania tego co przyszło z internetu a tego co było w szkółce - zdecydowanie na korzyść szkółki Ale te maluchy też się rozrosną

Kiedyś muszę do Ciebie wpaść z zapytaniem o "bonsaja" - mam takiego trochę niewydarzonego i chciałabym wiedzieć co mam z nim zrobić ale to chyba do Twojego eMusia pytanie co? Pozdrawiam szalona Kobieto - podziwiam to że taki kawał drogi jechałaś aczkolwiek się cieszę i do zobaczenia znów

Aniu, pytanie o bonsai, to do męża. Możesz pytać śmiało
Ostatnio kiepsko u mnie z czasem, więc prawie nigdzie nie zaglądałam (nawet do siebie), ale ju zaczną nadrabiać zaległości Do Ciebie też zajrzę

Moja rabata w przedogródku w pełni kwitnienia

Ewa777 15:35, 30 cze 2016

olga80 napisał(a)

cudowne połączenie, mam Tereskę i jestem nią zachwycona jaką masz odmianę przetacznika,że on taki wysoki ?

Przetacznik to Royal Candle, ale nie jest taki wysoki. Dorasta do 30-40 cm. Mi Tereska też bardzo się podoba, chociaż nie wszystkie krzaczki są idealne. Niektóre rosną bardzo słabo.

Rabata hortensjowo-rododendronowa

Ewa777 15:38, 30 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Co tam Ewciu?? Jeszcze w Poznaniu czy w domciu?

Gosiu, już jestem w domu od poniedziałku wieczorem, ale ciągle mam taki ruch w domu, że nie mogę znaleźć chwili dla siebie.

Podoba mi się to połączenie - szałwia z jarzmianką A w tle widać trawkę addagio ładny ma kolor

Joku 15:40, 30 cze 2016

Pięknie się prezentuje rabata w przedogródku. Hortensjowo - rodkowa po prawej czy lewej patrząc od domu? Bo się pogubiłam
LyraBea 16:00, 30 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Dziewczyny, jedziemy koniecznie Na którą godzinę umawiamy się?
Ja się dostosuję do każdej pory. I umawiamy się już na miejscu tak?