Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Gardener27 20:15, 27 cze 2016

Fajnie Was zobaczyć w tak licznym gronie
Ewo, uprasza się o nowe zdjęcia z ogrodu Plisss ...
Gocha 15:03, 28 cze 2016

Ewuś a myśmy sobie w ogóle nie pogadały. Może w lecie odrobimy to
Ale z Jurkiem to rozmawiałaś

A tu miałaś jakieś wizje więc nie wmawiaj mi że to po kawce mrożonej. Ciekawe z czego ten lód był robiony?
I siostry prawie bliźniaczki
mirkaka 19:47, 28 cze 2016

Ewa miło Cię zobaczyć na zdjęciach ze spotkania. Podziwiam że pokonałaś taką drogę Ze mnie to raczej leń jest do podróży
Zdjęcia Tereski z przetacznikiem przepiękne.
Mój przetacznik w tym roku jakiś niski, spaliłam go opryskiem wiosną i teraz się nie odwdzięczył
anna_g 20:00, 28 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

A to szaleństwo w donicach

Piękne szaleństwo donicowe uwielbiam takie zestawienie kolorów... O Tereskach już nie wspomnę bo byłaby to przesada A moje maluchy z internetu.... kwitną Tyci, tyci, kwiatolek ale jest - a nawet więcej niż jeden - część już musiałam obciąć bo po deszczach kiepsko wyglądały. W szkólce też nie wytrzymałam i kupiłam kolejen okrywówki, nie ma porównania tego co przyszło z internetu a tego co było w szkółce - zdecydowanie na korzyść szkółki Ale te maluchy też się rozrosną

Kiedyś muszę do Ciebie wpaść z zapytaniem o "bonsaja" - mam takiego trochę niewydarzonego i chciałabym wiedzieć co mam z nim zrobić ale to chyba do Twojego eMusia pytanie co? Pozdrawiam szalona Kobieto - podziwiam to że taki kawał drogi jechałaś aczkolwiek się cieszę i do zobaczenia znów
olga80 17:13, 29 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Jakoś ostatnio malutkie róże siedzą mi w głowie

Zdjęcia dzisiejsze

cudowne połączenie, mam Tereskę i jestem nią zachwycona jaką masz odmianę przetacznika,że on taki wysoki ?
malgorzata_s... 17:15, 29 cze 2016

Co tam Ewciu?? Jeszcze w Poznaniu czy w domciu?
LyraBea 17:57, 29 cze 2016

Ty Ewcia wracaj, bo w sobotę na zakupy lecim przecie
Margo 21:53, 29 cze 2016

No własnie, jak z tymi zakupami ?
Ewa777 22:32, 29 cze 2016

Dorota123 napisał(a)

Będę id 1VIII - 7 VIII. Jak będę miała Twój adres to sprawdzę na mapie gdzie mieszkasz.
Różyczkę Leonardo też mam i jestem z niej bardzo zadowolona, chociaż to jej pierwszy sezon u mnie.

Dorotko, prześlę Ci na priv I czekam na Ciebie
Ewa777 22:35, 29 cze 2016

anna_g napisał(a)
Ewa- dziękuję za spotkanie z pewnością nie ostatnie. Było mi bardzo miło i podziwiam to ze przyjechałaś z tak daleka pozdrawiam

Aniu, mi też było bardzo miło spotkać się z Tobą. To było bardzo wesołe spotkanie Dla mnie odległość nie ma dużego znaczenia, gdy mam się spotkać z miłymi ludźmi

Milka napisał(a)
I ja też się cieszę ogromnie, że poznałam Cię w realu, tak sobie ciebie wyobrażałam, jaka jesteś
przygód nie zazdroszczę, dobrze, że minęły i nie stale są, buziaki

Irenko, szkoda, że nie miałyśmy więcej okazji do rozmowy Czuję niedosyt

przygody podróżne były, ale już prawie zapomniane Zostały tylko miłe wspomnienia