Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 10:18, 12 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Oooo jjaaa piękne fotki z Wiednia tam jeszcze nie byłam, muszę to kiedyś nadrobić bo ostatnio nie dałabym rady, choć chcieliśmy baaardzo
Festiwal hortek przecudny fajnie ,że tak je podpisujesz to jak ktoś szuka to oda razu wie jaka i co
Ściskam mooocno

Wiedeń bardzo ciekawy Zabrakło nam czasu, żeby zwiedzić więcej wystaw z malarstwem, a i muzea mają ciekawe. Więc taką wyprawę najlepiej zaplanować na 2-3 dni
Hortki podpisuję, bo potem ktoś ogląda i nie wie co
Buziaczki
Ewa777 10:20, 12 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, śliczne masz hortensje. A za rok kup do nich koniecznie różowe begonie.

Mi też ta czerwień gryzie się z hortensjami. Wiosną było dobrze, ale teraz widzę, że trzeba to poprawić. Myślałam o różowych, ale nie wiem, czy nie będą zlewały się z hortensjami. Może lepsze będą białe z ciemnymi listkami.
Ewa777 13:41, 12 sie 2016

Trochę zdjęć

Ewa777 14:01, 12 sie 2016

agnieszka_m 14:23, 12 sie 2016

Ślicznie
Anda 18:14, 12 sie 2016

Pięknie masz w ogrodzie. Bogactwo roślin, ale bez misz-maszu, tylko świetnie skomponowane rabaty. Śliczna ta ścieżka łącząca przód i tył ogrodu. Ambrowce super tam się prezentują. Różyczki super
Powodzenia w szukaniu donic Jest tyle pięknych w sklepach, że trudno się zdecydować. Tylko czasami ceny obłędne, zwłaszcza tych wyższych
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Joku 20:04, 12 sie 2016

Pięknie masz w ogrodzie. Bardzo podoba mi się okolica ambrowców. Ta bordowa trawa na pierwszym zdjęciu przetrwa zimę?
Gardener27 20:11, 12 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Ewa to ujęcie jest genialne Twój ogród tak bardzo się zmienił że czasem go nie poznaję Ogrom prac wykonałaś by to miejsce było rajem na ziemi Przepięknie

Podeślij trochę tego słonka do Krakowa Plisss
Katkak 20:42, 12 sie 2016

Ewunia wreszcie zmierzyłam ambrowca. szczepiony na wys. dokładnie 2m. Uśmiecham się do tych Teresek szczęśliwa, że będę je mieć . Ogród masz prześliczny i wciąż zaskakujesz czymś nowym .
Ewa777 21:40, 12 sie 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Ślicznie

Dziękuję, Agnieszko

Anda napisał(a)
Pięknie masz w ogrodzie. Bogactwo roślin, ale bez misz-maszu, tylko świetnie skomponowane rabaty. Śliczna ta ścieżka łącząca przód i tył ogrodu. Ambrowce super tam się prezentują. Różyczki super
Powodzenia w szukaniu donic Jest tyle pięknych w sklepach, że trudno się zdecydować. Tylko czasami ceny obłędne, zwłaszcza tych wyższych

Ogród sporo się zmienił pod wpływem Ogrodowiska Wcześniej miałam sporo tego misz-maszu Coraz częściej staram się powtarzać większe grupy roślin takich samych. Też jestem zadowolona z tych zmian.
Nie wiem, czy u nas jest taki duży wybór donic. Najczęściej jest tak, ze ka się czegoś szuka, to tego właśnie mnie ma O cenach nie wspomnę