Wiedeń bardzo ciekawy Zabrakło nam czasu, żeby zwiedzić więcej wystaw z malarstwem, a i muzea mają ciekawe. Więc taką wyprawę najlepiej zaplanować na 2-3 dni
Hortki podpisuję, bo potem ktoś ogląda i nie wie co
Buziaczki
Mi też ta czerwień gryzie się z hortensjami. Wiosną było dobrze, ale teraz widzę, że trzeba to poprawić. Myślałam o różowych, ale nie wiem, czy nie będą zlewały się z hortensjami. Może lepsze będą białe z ciemnymi listkami.
Pięknie masz w ogrodzie. Bogactwo roślin, ale bez misz-maszu, tylko świetnie skomponowane rabaty. Śliczna ta ścieżka łącząca przód i tył ogrodu. Ambrowce super tam się prezentują. Różyczki super
Powodzenia w szukaniu donic Jest tyle pięknych w sklepach, że trudno się zdecydować. Tylko czasami ceny obłędne, zwłaszcza tych wyższych
Ewa to ujęcie jest genialne Twój ogród tak bardzo się zmienił że czasem go nie poznaję Ogrom prac wykonałaś by to miejsce było rajem na ziemi Przepięknie
Ewunia wreszcie zmierzyłam ambrowca. szczepiony na wys. dokładnie 2m. Uśmiecham się do tych Teresek szczęśliwa, że będę je mieć . Ogród masz prześliczny i wciąż zaskakujesz czymś nowym .
Ogród sporo się zmienił pod wpływem Ogrodowiska Wcześniej miałam sporo tego misz-maszu Coraz częściej staram się powtarzać większe grupy roślin takich samych. Też jestem zadowolona z tych zmian.
Nie wiem, czy u nas jest taki duży wybór donic. Najczęściej jest tak, ze ka się czegoś szuka, to tego właśnie mnie ma O cenach nie wspomnę