Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

olga80 18:13, 13 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Trochę zdjęć

Ewuś pięknie masz sama nie wiem,które ujęcie bardziej mi się podoba
Dorota123 20:00, 14 sie 2016

Zostawiam ochy i achy, piękny masz ogród.
hindsight 08:07, 15 sie 2016

Ewo, ogród wygląda, jakbyś w ogóle nie wyjeżdżała!

Piękny awatarek! Twoje fotki z wycieczki obudziły we mnie sporo wspomnień bardzo imponujące są te ogrody...

Ja też myślę, że białe begonie byłyby najlepsze. Przyznam, że ogólnie najbardziej je lubię, m.in. właśnie przez ten kolor liści.

Hortensja NN wygląda jednak dość limkowato na 431 str. Bożenka zrobiła opis hortensji, widziałaś? Tak myślę, że ta szorstkość liści to może być subiektywne odczucie, ale pisałaś, że zero włosków, hmmm... Popatrzę na swoją jeszcze raz.

Wyobrażam sobie ciebie w ogrodniczym glaszczącą wszystkie hortensje jednak pewnie nie takie rzeczy tam widzieli

Dzięki za porównanie MC z Diamantino.
Katkak 08:18, 15 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Jakiego wielkiego ambrowca udało Ci się kupić Piękny jest Będziemy razem podziwiać przebarwienia
Fajnie, ze udaje się jeszcze czymś zaskoczyć
Kasiu, pogoda dla Was ma być lepsza niż w tym tygodniu

Ewunia ten ambrowiec to byla prawdziwa okazja. Mam nadzieję, ze pogoda dopisze. U nas dzis pochmurnie niestety. Ale wczoraj pogrillowaoismy i było ślicznie .
Ewa777 19:22, 15 sie 2016

Margo napisał(a)
U mnie w tym roku niewiele się dzieje, myślę ciągle nad brzozową i jakoś mi nie idzie. Ale udało mi się odwiedzić Iwonkę i zobaczyć na żywo jej piękny ogród i podsunęła mi fajną inspirację tu z ogrodowiska. Jutro wracam z urlopu to muszę sobie rozrysować i może jeszcze w tym sezonie coś zdziałam
A ze zmian to płot frontowy zrobiliśmy. Kwitną mi też zakupione wiosną róże, przepięknie rozrosły się i kwitną jeżówki od Ciebie.
Może uda Wam się odwiedzić nas we wrześniu?

My do płotu przymierzamy się Też chciałabym w tym roku jeszcze postawić, ale zobaczymy, czy zdążymy Bardzo chętnie zobaczyłaby Twój ogród Napisz tylko kiedy Ci pasuje, to przyjedziemy
Ewa777 19:25, 15 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Hejka. Jak pogoda nad morzem?
Jutro planuję zobaczyć kawałek wody
Przejście fajnie wyszło. Jak byliśmy, pracowałaś nad nim.
Która córcia tak fajnie widzi twój ogród?

Dziś wróciliśmy z długiego weekendu Po powrocie pogoda piękna - słonecznie i ciepło. Widać, że nie padało. Musiałam podlać cały ogród od razu po przyjeździe. Zdjęcia robi średnia córka
Ewa777 19:27, 15 sie 2016

Margo napisał(a)
Jedna z jeżówek od Ciebie

Bardzo ładny ma kolor ta jeżówka I pasuje do tego miejsca
Ewa777 19:31, 15 sie 2016

Flower1 napisał(a)

Ewciu ale masz wszystko dopieszczone,piękne zdrowe róże! u mnie szpital w rózach same choróbsko.Widzę ze begonki szaleja

Z begonii jestem bardzo zadowolona Ślicznie rosną. Róże nie wszystkie zdrowe. Chorują mi te kupione w tym roku.
Jak Twoje magnolia?
Moja Genie ma pąk kwiatowy! Jutro zrobię zdjęcie
Ewa777 19:36, 15 sie 2016

olga80 napisał(a)

Ewuś pięknie masz sama nie wiem,które ujęcie bardziej mi się podoba

Bardzo się cieszę, że Ci się podoba w moim ogrodzie Z radością dziś do niego wróciłam

Dorota123 napisał(a)
Zostawiam ochy i achy, piękny masz ogród.

Ogród pięknieje, ale jest kilka miejsc, które chcę jeszcze dopracować Ale tak chyba będzie już zawsze, to taka "niekończąca się historia"
Ewa777 19:41, 15 sie 2016

hindsight napisał(a)
Ewo, ogród wygląda, jakbyś w ogóle nie wyjeżdżała!

Piękny awatarek! Twoje fotki z wycieczki obudziły we mnie sporo wspomnień bardzo imponujące są te ogrody...

Ja też myślę, że białe begonie byłyby najlepsze. Przyznam, że ogólnie najbardziej je lubię, m.in. właśnie przez ten kolor liści.

Hortensja NN wygląda jednak dość limkowato na 431 str. Bożenka zrobiła opis hortensji, widziałaś? Tak myślę, że ta szorstkość liści to może być subiektywne odczucie, ale pisałaś, że zero włosków, hmmm... Popatrzę na swoją jeszcze raz.

Wyobrażam sobie ciebie w ogrodniczym glaszczącą wszystkie hortensje jednak pewnie nie takie rzeczy tam widzieli

Dzięki za porównanie MC z Diamantino.

Ogród podczas wyjazdu był w dobrych rękach Sąsiadka go podlewała

Ta maja hortensja nn ma tak gładkie listki jak ogrodowa! Aż sama jestem w szoku Będę głaskać wszystkie listki w szkółkach Najwyżej mi dadzą po łapkach