Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 14:16, 30 paź 2016

Joku napisał(a)
Pięknie wyszło. Jestem pełna podziwu dla Krzysia.

Dziękuję Jolu Nam też podoba się efekt

Hortensja Schloss Wackerbarth w jesiennej odsłonie

Ewa777 14:25, 30 paź 2016

Iwk4 napisał(a)
Cudnie wyszło.
Gratulacje dla Krzysia.
U nas Zbyszek sam nie dałby rady. Za wysoko i za dużo pracy. Sześciu dziś miało robotę ...
Ale teraz piękny dach macie
Ewcia, to napisz u mnie o spotkaniu.

Iwonko, u Ciebie spory dach, u nas mały daszek Chociaż ta konstrukcja kopertowa nie ułatwia pracy Krzyś robił wszystko sam, bez jednego pomocnika

Co u mnie jeszcze kwitnie?

yolka 14:26, 30 paź 2016

Ambrowca masz szczepionego na pniu, czy podcinany tak wysoko,a ten pień wijący się na tle altany to co - wygląda mi na graba, bardzo ładny.Pozdrawiam I czytam, że spotkanko szykujecie
Ewa777 15:03, 30 paź 2016

LyraBea napisał(a)
Faktycznie śliczne i wciąż w przedjesiennej kondycji. W czasie, gdy większość liści już pospadalo, taki widok naprawdę cieszy oczy. Ja będę miała platany. Przejeżdżam często u siebie w mieście ulicą z platanami. Ostatnio wczoraj i wszystkie z pełnym garniturem zielonych, dorodnych liści. Cieszę się na taki widok u siebie...
Doskonała robota! Ach ten Krzyś! Platynowa, nie złota rączka z niego.

Platany bardzo mi się podobają, ale są za duże na mój ogród. U Ciebie będzie pięknie
Dziękuję w imieniu Krzysia

Jesień w ogrodzie...

Ewa777 15:07, 30 paź 2016

LyraBea napisał(a)
Jakbym widziala swoją listę Pocieszam się, że do wsadzenia zostało mi "tylko" jakieś 120 cebul hiacyntów i trochę szafirków... Może do wiosny się wyrobię

To będziemy miały podobnie Mi zostało jeszcze 160 cebulek do posadzenia. I przypomniałaś mi o szafirkach od Mirki. Muszę jeszcze je posadzić. Plan na jutro
Ewa777 15:17, 30 paź 2016

Anda napisał(a)
Niezła kolekcja cebulek Dach wygląda jak kładziony przez fachowca. Ambrowce i klony wiadomo, śliczne

Dziękuję Ewciu Mam nadzieję, że moje czosnki poradzą sobie. Dopiero wczoraj po posadzeniu doczytałam, że są rady Toszki na temat sadzenia czosnków. Już za późno - nie będę swoich wykopywać

Hortensje bukietowe przebarwiły się.
Phantom

Hortensja nn na pniu

Silver Dollar

Sporo kwiatów Diamantino wygląda tak

Ewa777 15:23, 30 paź 2016

yolka napisał(a)
Ambrowca masz szczepionego na pniu, czy podcinany tak wysoko,a ten pień wijący się na tle altany to co - wygląda mi na graba, bardzo ładny.Pozdrawiam I czytam, że spotkanko szykujecie

To jest ambrowiec szczepiony Gumball Mam 3 drzewka. Muszę je trochę podciąć wiosną, żeby bardziej przypominały kule.

Przed drewutnią na pierwszym planie powyginany jest buk czerwony.
Ze spotkankiem nie wiem, czy się uda... mamy chęci, ale maszyny brak
Flower1 15:25, 30 paź 2016

Cześć Ewciu!daszek śliczny wyszedł,ambrowce zaczynają się przebarwiac..sama jestem ciekawa jak tam mój dabek.Jesteśmy na wakacjach, daj znać jak zaczniesz okrywac róże i hortki pozdrawiam!
Ewa777 15:27, 30 paź 2016

Rabata z ambrowcami. Tu wsadziłam wczoraj wszystkie cebulki czosnków, a wzdłuż ścieżki krokusy.

Ewa777 15:31, 30 paź 2016

Flower1 napisał(a)
Cześć Ewciu!daszek śliczny wyszedł,ambrowce zaczynają się przebarwiac..sama jestem ciekawa jak tam mój dabek.Jesteśmy na wakacjach, daj znać jak zaczniesz okrywac róże i hortki pozdrawiam!

Madziu, każdy kolorowy listek sprawia dużo radości Też jestem ciekawa jak przebarwia się Twój dąbek Wakacje? To brzmi ciekawie - pewnie cieple kraje Dam Ci znać kiedy okrywać będę róże i hortki.