Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 18:16, 25 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Rano sie ładnie zapowiadało a pozniej fatalna aura tak jak u Ciebie ....w listopadzie juz ma byc zimnica ponoć .....

Jolu, rano była taka mgła, że ciężko było jechać. W pracy bez światła nie da się pracować. Na sobotę zapowiadają odrobinę słońca. Oby tylko nie zmieniła się prognoza, bo szykuję się na uziemienie cebulek
anabuko1 20:18, 25 paź 2016

Ewa777 napisał(a)

Cały dzień mżyło i było bardzo pochmurnie. Gdy wracałam z pracy, przez szybę zobaczyłam słońce. Całe 10 minut je widziałam Jak to może cieszyć

To u mnie słonko wychodziło na kilka minut i się chowało.I zonwu tak się bawiło.I tak cały dzień.Nawet ciepło i przyjemnie było.Ale teraz zaczął padać deszcz.
Ewa777 21:46, 25 paź 2016

anabuko1 napisał(a)

To u mnie słonko wychodziło na kilka minut i się chowało.I zonwu tak się bawiło.I tak cały dzień.Nawet ciepło i przyjemnie było.Ale teraz zaczął padać deszcz.

Jak widać i słychać - w każdej części Polski inna pogoda Gdyby ode mnie zależało, to wybieram słońce
Mirella 16:31, 26 paź 2016

pozdrawiam cieplutko i zostawiam uśmiech ,
.. bo zła pogoda...to jedynie stan umysłu .

usunę fotki wieczorem.
Ewa777 17:42, 26 paź 2016

Tak krótko? Tylko do wieczora?
Cudna jest ta Twoja Edenka, Mirelko Moja jak na razie jeszcze nie pokazała swojej mocy. Chciałabym, żeby tak urosła jak u Ciebie
A M. Wood, to chyba jakieś kuszenie
Margo 18:33, 26 paź 2016

Ewo, zaglądam z doskoku, więc dopiero zobaczyłam Twoją propozycję.
Ja szyć nie lubię i w sumie to nawet nie mam co okrywać. Ale na spotkanie zawsze chetna jestem. Mam co prawda mega lenia ogrodowego tzn. Za zimno mi już żeby wyjść, a powinnam zrobić ostatnie jesienne porządki. Dziś było pięknie to z kolei czasu nie miałam. Może w weekend się zmobilizuję....
Gardener27 19:21, 26 paź 2016

Szukam jesiennej odsłony ogrodu a trafiłem na zimowe pingwiny Jeszcze trochę i osłony pójdą w ruch
Ja w tym roku mało posadziłem cebulek do gruntu wiec mi szybko poszło Mam nadzieję że te z poprzednich lat nie zawiodą wiosną i będzie kolorowo
Ewa777 21:48, 26 paź 2016

Margo napisał(a)
Ewo, zaglądam z doskoku, więc dopiero zobaczyłam Twoją propozycję.
Ja szyć nie lubię i w sumie to nawet nie mam co okrywać. Ale na spotkanie zawsze chetna jestem. Mam co prawda mega lenia ogrodowego tzn. Za zimno mi już żeby wyjść, a powinnam zrobić ostatnie jesienne porządki. Dziś było pięknie to z kolei czasu nie miałam. Może w weekend się zmobilizuję....

To jesteśmy dwie chętne Ale bez maszyny
Do pracy w ogrodzie też się nie palę, bo jednak za zimno jest dla mnie, a ja lubię ciepełko. Wolę wybrać siedzenie przy kominku. W najbliższy weekend ma być trochę słońca, więc podziałam w ogrodzie. Czyli mamy takie same podejście i plany Jak zbierze się grupa, odezwę się do Ciebie
Ewa777 21:54, 26 paź 2016

Gardener27 napisał(a)
Szukam jesiennej odsłony ogrodu a trafiłem na zimowe pingwiny Jeszcze trochę i osłony pójdą w ruch
Ja w tym roku mało posadziłem cebulek do gruntu wiec mi szybko poszło Mam nadzieję że te z poprzednich lat nie zawiodą wiosną i będzie kolorowo

Ciężko mnie wygonić do ogrodu, nawet na robienie zdjęć. Bardzo to zaniedbałam
Bez słońca słabe mi wychodzą zdjęcia. Może jeszcze uda mi się coś cyknąć. Dzisiaj chwilami było słońce, ale byłam wtedy w pracy.
Rabatę z ambrowcami mam bez wiosennych kwiatów i muszę to poprawić
bdan 17:09, 27 paź 2016

Ewa777 napisał(a)

Do pracy w ogrodzie też się nie palę, bo jednak za zimno jest dla mnie, a ja lubię ciepełko.

U nas dzisiaj nawet nie najgorzej, ale chęci już tez się kończą, bo po powrocie z pracy nie wiadomo za co się zabrać w pierwszej kolejności. Poleciałam dzisiaj trochę zdjęć porobić, szpinak do mrożenia zerwać i trzeba po syna jechać. A w przyszłym tygodniu to już całkiem, jak godziny przesuną to po powrocie z pracy nic nie ogarniemy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies