Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Napia 23:02, 28 paź 2016

Przyszłam się przywitać Zauważyłam, że lubisz róże i hortensje. To tak jak ja. I ambrowce
lojalna_ 23:08, 28 paź 2016

Ja jakoś nie mam roboty w ogrodzie . To na siłę sobie wymyślać nie będę ((
Iwk4 23:23, 28 paź 2016

Ewa777 napisał(a)

To jesteśmy dwie chętne Ale bez maszyny
Do pracy w ogrodzie też się nie palę, bo jednak za zimno jest dla mnie, a ja lubię ciepełko. Wolę wybrać siedzenie przy kominku. W najbliższy weekend ma być trochę słońca, więc podziałam w ogrodzie. Czyli mamy takie same podejście i plany Jak zbierze się grupa, odezwę się do Ciebie

Ja też maszyny nie mam
Ja bym na hortensje ogrodowe coś pokombinowała...
Tylko maszynowego potrzebujemy, hi, hi

Ewcia, pokazywałaś dach?
Krzysiu robił?
LyraBea 10:28, 29 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Ja też maszyny nie mam

Ewcia, pokazywałaś dach?
Krzysiu robił?
No właśnie Ewa, czytalam, że dach skończony. Czekam na zdjęcia. Już ja coś wiem na temat tego, jaka pogoda. Wczoraj doświadczylam wszelakich jej czynników na własnej skórze. Tak więc nie dziwię Ci się, że nawet z aparatem nie chce Ci sie wyjść do ogrodu, jeśli nie musisz...Ale nie zapomnij o obcykaniu ambrowców, bo chwila moment i będzie za późno...
Ewa777 11:29, 29 paź 2016

Napia napisał(a)
Przyszłam się przywitać Zauważyłam, że lubisz róże i hortensje. To tak jak ja. I ambrowce

Witaj Agnieszko Chociaż wydaje mi się, że znam Ciebie dobrze, bo często Cię czytam na różnych wątkach Ambrowców dopiero się uczę
Ewa777 11:31, 29 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Ja jakoś nie mam roboty w ogrodzie . To na siłę sobie wymyślać nie będę ((

Jolu, to tylko się cieszyć Możesz posiedzieć na słoneczku i podziwiać jesienne przebarwienia
U mnie wyjrzało dziś słońce, to lecę z cebulkami Może mi się uda
Ewa777 11:35, 29 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Ja też maszyny nie mam

Ewcia, pokazywałaś dach?
Krzysiu robił?

Iwonko, wrzuć u Ciebie propozycję. Na Twój wątek więcej osób zagląda, to może się jeszcze uda

Krzysztof sam zrobił dach. Zdjęć jeszcze nie robiłam, ale dziś to zrobię Wreszcie mam słońce
Ewa777 11:38, 29 paź 2016

LyraBea napisał(a)
No właśnie Ewa, czytalam, że dach skończony. Czekam na zdjęcia. Już ja coś wiem na temat tego, jaka pogoda. Wczoraj doświadczylam wszelakich jej czynników na własnej skórze. Tak więc nie dziwię Ci się, że nawet z aparatem nie chce Ci sie wyjść do ogrodu, jeśli nie musisz...Ale nie zapomnij o obcykaniu ambrowców, bo chwila moment i będzie za późno...

Jak na razie, tylko jabłonka zrzuciła wszystkie listki. Ambrowce mają jeszcze wszystkie liski na sobie Dzisiaj zrobię wreszcie zdjęcia Tak się cieszę, że jest słońce Kilka zdjęć cyknę, a potem lecę z cebulkami
Ewa777 11:44, 29 paź 2016

bdan napisał(a)

U nas dzisiaj nawet nie najgorzej, ale chęci już tez się kończą, bo po powrocie z pracy nie wiadomo za co się zabrać w pierwszej kolejności. Poleciałam dzisiaj trochę zdjęć porobić, szpinak do mrożenia zerwać i trzeba po syna jechać. A w przyszłym tygodniu to już całkiem, jak godziny przesuną to po powrocie z pracy nic nie ogarniemy

Po pracy, to nie ma szans na pracę, za zimno i za ciemno. Muszę wykorzystać pogodę w sobotę. Szkoda, że nie mam wolnego poniedziałku
11:54, 29 paź 2016
Ewa777 napisał(a)

Jolu, rano była taka mgła, że ciężko było jechać. W pracy bez światła nie da się pracować. Na sobotę zapowiadają odrobinę słońca. Oby tylko nie zmieniła się prognoza, bo szykuję się na uziemienie cebulek

dziś sobota .....mam nadzieje ze dziś u ciebie jest przynajmniej tak jak u mnie było wczoraj ....bo tyle roboty wczoraj zrobiłam ...a dziś ledwo do warzywnika po marchew poszłam i szybko wracałam taka zimnica i wiatr masakryczny.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies