Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

JulkAd 18:16, 22 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Japoński kształt! to jest to!:0 że też wcześniej na to nie wpadłaś ...będziesz prekursorem takich kompostowników na O !!...a może nawet spodobają się w Japonii- wieeesz jaki tam rynek zbytu ...To by był dopiero złoty interes

Co do mojego miejsca pod orzechami...nie wiem jak by to miało wyglądać...to są potfffory! nic tam nie rośnie....bo nic nie wytrzymuje konkurencji a kompostowniki trzeba by jakoś zasłonić...chyba żeby jakąś gustowną ściankę wydumać....już widzę minę eMa....znowu coś wymyślam...

Ja na razie nie planuję tego, bo na wiosnę już plany są....nie będę się oszukiwać, że zrobię wszystko...ale Tobie Ewcia kibicuję

Czytam Wasze pomysły"japoński kompostownik", "gustowna ścianka"...taki z Was "Pomysłowy Dobromir"....mój M jak słyszy ode mnie hasło "mam pomysł" to pyta się mnie:"mam się bać?"...albo od razu mówi"już się boję"
...ale cóż będziemy w zimie robić?....będziemy dumać nad pomysłami

pozdrówka Kasiu...
GosiaJoanna 18:51, 22 paź 2014

No Przemka nie odwiedzasz, ma taki wypieszczony ogródeczek a warzywnior tylko pozazdrościć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4081-zycie-w-wiejskim-ogrodzie
lojalna_ 18:54, 22 paź 2014

U Ciebie ciagle jakies plany .... Ja juz nie nadazam co ty tam chcesz zmieniac kompostownik masz ale kolejny chcesz

Na miejscu nie usiedzisz ciagle latasz
Ewa777 19:01, 22 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
U Ciebie ciagle jakies plany .... Ja juz nie nadazam co ty tam chcesz zmieniac kompostownik masz ale kolejny chcesz

Bo to BusyBee jest to lata z kwiatka na kwiatek hehehe
BusyBee 19:15, 22 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
O! Wkleiłam, chociaż chciałam inaczej

No wkleiłaś rzecz jasna ja to nawet jeszcze nie próbowałam ...i wstyd się przyznać, nawet jeszcze nie poczytałam, jak linkować taki ze mnie szpec

...a Tobie Ewcia to służy to zwolnienie Ja dopiero po pracy- bo popołudniami to w domu pracuję i czasem tylko sobie zerknę do kompa a Ty latasz po wątkach i gromadzisz informacje Baaaardzo się cieszę- będą w jednym miejscu

....to może jeszcze coś Ci w oczy wpadnie o EMAch- nowoczesnym polepszaniu struktury gleby....skłońmy mię w stronę ekologicznego poprawiania naszej ukochanej jałowej GLINY
Gdybym umiała , to bym Ci zalinkowała np: EMA 5 Z WROTYCZEM ale nie umiem
BusyBee 19:16, 22 paź 2014

anabuko1 napisał(a)

Obejrzałam i ja ten link,Pięknie, a chryzantema cudna.Na przyszły rok i ja planuję trochę powiększyć ilość chryzantem w mim ogrodzie

Czy jest szansa że chryzantemy przezimują i zakwitną za rok??? zielona jestem w tym względzie...
BusyBee 19:21, 22 paź 2014

JulkAd napisał(a)

Czytam Wasze pomysły"japoński kompostownik", "gustowna ścianka"...taki z Was "Pomysłowy Dobromir"....mój M jak słyszy ode mnie hasło "mam pomysł" to pyta się mnie:"mam się bać?"...albo od razu mówi"już się boję"
...ale cóż będziemy w zimie robić?....będziemy dumać nad pomysłami

pozdrówka Kasiu...

Jesteś Julitko! mój eM też się mnie boi.... a pomyśleć że ja niby słaba płeć...to czego on się boi???

Tak pomysłów to sporo...no ale tak jak piszesz- co to zimą robić...trzeba wymyślać

Teraz mam nowy szybki pomysł...będę robić wiązankę na grób...taką po części ze świeżych chryzantem, a po części ze sztucznych- żeby poleżała dłużej....muszę odpowiednie zaopatrzenie zrobić w piątek...świeże kwiaty kupię tuż przed świętami...
Trzeba próbować
BusyBee 19:23, 22 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)
No Przemka nie odwiedzasz, ma taki wypieszczony ogródeczek a warzywnior tylko pozazdrościć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4081-zycie-w-wiejskim-ogrodzie

No pacz, że nigdy nie byłam...a niby latam z kwiatka na kwiatek...a nawet do wiejskiego ogródka nie doleciałam.....ale ze mnie nieudaczna pszczoła

Dzięki Mołgoś
BusyBee 19:25, 22 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Jolcia u mnie plany, a u Ciebie działanie ...i co lepsze...? no co?

A jak tam w pracy? tęskniłaś za ogrodem, czy nie? hi hi hi
lojalna_ 19:35, 22 paź 2014

BusyBee napisał(a)

No pacz, że nigdy nie byłam...a niby latam z kwiatka na kwiatek...a nawet do wiejskiego ogródka nie doleciałam.....ale ze mnie nieudaczna pszczoła

Dzięki Mołgoś

Idz tam idz takim miłym panem sie dziewczyny opikuja ja byłam