Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 20:51, 14 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Wygląda na to, ze będziesz miała szybko i bez wysiłku piękny trawnik Trzymam kciuki

Mam nadzieję negocjujemy...
Bez wysiłku to nie będzie, bo zastanawiamy się nad nawadnianiem. Moje chłopaki chcą to kopać sami! Twierdzą, że są wystarczająco techniczni na to. Pan od trawnika ma być jutro- pomierzy trawnik i zrobi nam projekt. Zobaczymy co z tego wyniknie- jeszcze nie wiemy jaki będzie koszt materiałów. Pomyślimy....
bdan 07:42, 15 kwi 2015

A będziesz dawać siatkę na krety?
BusyBee 19:16, 16 kwi 2015

bdan napisał(a)
A będziesz dawać siatkę na krety?

U mnie nie ma ani kretów ani nornic ....pewnie ziemia im za twarda
BusyBee 11:39, 19 kwi 2015

U mnie weekend jakiś słaby. Nadrabiałam wszystko w domu, bo do ogrodu nie dało się wyjść Wczoraj wiało i padał drobny grad wiele razy w ciągu dnia
Jak już doczekałam się tego weekendu, to brzydka pogoda...

Wszystkie moje plany utknęły w miejscu, bo straciłam cały folder z ogrodami. Przepadł zupełnie przy okazji czyszczenia komputera- mój eM chyba zapomniał go zgrać Nic nie dało się odzyskać z dysku...jakby nic tam nigdy nie było A tam przecież tysiące zdjęć i informacji. Nie pisałam o tym wcześniej, bo byłam zbyt zła...cóż trzeba wszystko gromadzić od początku. Nie mam też żadnych zdjęć swojego ogrodu

Ot i wyszedł pesymistyczny poranek Pozdrawiam i idę zobaczyć co u Was

Kasya 11:45, 19 kwi 2015

U mnie tez zimno, wieje i niestaty wciąż nie pada..
JoannA 11:55, 19 kwi 2015

BusyBee napisał(a)
U mnie weekend jakiś słaby. Nadrabiałam wszystko w domu, bo do ogrodu nie dało się wyjść Wczoraj wiało i padał drobny grad wiele razy w ciągu dnia
Jak już doczekałam się tego weekendu, to brzydka pogoda...

Wszystkie moje plany utknęły w miejscu, bo straciłam cały folder z ogrodami. Przepadł zupełnie przy okazji czyszczenia komputera- mój eM chyba zapomniał go zgrać Nic nie dało się odzyskać z dysku...jakby nic tam nigdy nie było A tam przecież tysiące zdjęć i informacji. Nie pisałam o tym wcześniej, bo byłam zbyt zła...cóż trzeba wszystko gromadzić od początku. Nie mam też żadnych zdjęć swojego ogrodu

Ot i wyszedł pesymistyczny poranek Pozdrawiam i idę zobaczyć co u Was

Szkoda Kasiu że straciłaś wiele cennych informacji i zdjęć ogrodu. Ale nie złość się na eMa, czasami tak się zdarza. Chwila nieuwagi i po wszystkim.
Fotki zrobisz nowe, piękniejsze
Czekam na nowy zieleniutki dywanik.
Pogoda i nas nie rozpieszcza od paru dni. Szkoda że deszczu trochę mało.
A teraz zaczęło się przedzierać przez chmury słoneczko.
Uśmiechnij się Kasieńko
safikey 11:58, 19 kwi 2015

Kasiu pozdrawiam słonecznie, choć u mnie tez zimno i wieje - w koncu mieszkamy niedaleko (lubelszczyzna-podlasie )

tez melduję, że taczkę takowa zakupiłam, juz uzywam i jestem mega przeszczęśliwa!!!

tak niewiele nam do szczęścia potrzeba
lojalna_ 12:05, 19 kwi 2015

Sie nic nie mart duzo fotek masz na watku .....a takie zaczynanie od poczatku czasami odswieza poglad
szybko nadrobisz strate

Mam dwie taczki bo badziewia w nich mam ogrom jedna z L pierwsasza na dzien kobiet z LM ;
BusyBee 12:09, 19 kwi 2015

JoannA napisał(a)

Szkoda Kasiu że straciłaś wiele cennych informacji i zdjęć ogrodu. Ale nie złość się na eMa, czasami tak się zdarza. Chwila nieuwagi i po wszystkim.
Fotki zrobisz nowe, piękniejsze
Czekam na nowy zieleniutki dywanik.
Pogoda i nas nie rozpieszcza od paru dni. Szkoda że deszczu trochę mało.
A teraz zaczęło się przedzierać przez chmury słoneczko.
Uśmiechnij się Kasieńko

Cześć Asiu fajnie, że piszesz
Na eMa się nie gniewam (już...- bo to się stało ze 3 tyg temu ) On z tych uważnych, więc nie wiemy jak to się stało. Robi sobie wyrzuty, bo wie że gromadziłam tam informacje blisko 2 lata. Dysk był skanowany i naprawdę NIC...
Miałam tam między innymi nazwy roślin- głównie róż i traw na nową rabatę. Również trochę fotek rabat założonych wzdłuż rzędu thuj. Bo właśnie tę rabatę planuję. Chcę złamać ten ciąg thuj. Posadzić wzdłuż nich ze 3 nieduże drzewka, trochę róż, traw i coś zimozielonego.
Wszystkie linki do rabat wzdłuż thuj mile widziane

A dywnik po weekendzie majowym Tyle mam czasu na zaplanowanie kształtu rabaty
BusyBee 12:11, 19 kwi 2015

safikey napisał(a)
Kasiu pozdrawiam słonecznie, choć u mnie tez zimno i wieje - w koncu mieszkamy niedaleko (lubelszczyzna-podlasie )

tez melduję, że taczkę takowa zakupiłam, juz uzywam i jestem mega przeszczęśliwa!!!

tak niewiele nam do szczęścia potrzeba

Super, że taczusia się sprawdza gdzie Ty na tej lubelszczyźnie??? nie pamiętam, czy u Ciebie byłam muszę zajrzeć...