Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

MiraR 12:15, 19 kwi 2015

BusyBee napisał(a)

Wszystkie moje plany utknęły w miejscu, bo straciłam cały folder z ogrodami. Przepadł zupełnie przy okazji czyszczenia komputera- mój eM chyba zapomniał go zgrać Nic nie dało się odzyskać z dysku...jakby nic tam nigdy nie było A tam przecież tysiące zdjęć i informacji. Nie pisałam o tym wcześniej, bo byłam zbyt zła...cóż trzeba wszystko gromadzić od początku. Nie mam też żadnych zdjęć swojego ogrodu

BussyBee zgrywaj wszystko następnym razem na dysk zewnętrzny.Mi też kiedyś "wcięło" to co było na kompie i mam nauczkę.
Pozdrawiam
BusyBee 12:15, 19 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Sie nic nie mart duzo fotek masz na watku .....a takie zaczynanie od poczatku czasami odswieza poglad
szybko nadrobisz strate

Mam dwie taczki bo badziewia w nich mam ogrom jedna z L pierwsasza na dzien kobiet z LM ;

Dwie taczki? to ambitnie ja za to 3 kubełki tak jakoś mi się rozmnożyły...chłopcy o to zadbali

Co do fotek, to masz rację - trochę jest w wątku. Muszę kiedyś cały przepatrzeć i skopiować fotki do nowego folderu. Tak będzie łatwiej je znaleźć, kiedy będą potrzebne.
BusyBee 12:17, 19 kwi 2015

Mira napisał(a)

BussyBee zgrywaj wszystko następnym razem na dysk zewnętrzny.Mi też kiedyś "wcięło" to co było na kompie i mam nauczkę.
Pozdrawiam

Taki właśnie mam zamiar Wszystkie dokumenty zawodowe mam zgrane....tak na wszelki wypadek. Tych jakoś nie zgrałam, nie wydawały mi się takie ważne- ot fotki ogródka..........póki ich nie wcięło!!!
GosiaJoanna 13:08, 19 kwi 2015

Buziaki dla sąaiadki zza miedzy pogoda wczoraj mnie rozłożyla na całego hihi szkoda fotek ale to znak aby założyc już wizytówke ogrodu i co roku dodawać nowe fotki ja tak robie i widze jak mój ogród sie zmieniaz roku na rok
BusyBee 13:26, 19 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Buziaki dla sąaiadki zza miedzy pogoda wczoraj mnie rozłożyla na całego hihi szkoda fotek ale to znak aby założyc już wizytówke ogrodu i co roku dodawać nowe fotki ja tak robie i widze jak mój ogród sie zmieniaz roku na rok

Wizytówkę ??? trochę trzeba pogromadzić fotki...jeszcze nie gotowa jestem
Buziaki za miedzę
GosiaJoanna 13:29, 19 kwi 2015

BusyBee napisał(a)

Wizytówkę ??? trochę trzeba pogromadzić fotki...jeszcze nie gotowa jestem
Buziaki za miedzę

Kasia masz teraz okazje wiosna się zaczęła więc działaj i zakładaj wizytówkę i dodawaj sukcesywnie fotki Buziol
BusyBee 13:32, 19 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Kasia masz teraz okazje wiosna się zaczęła więc działaj i zakładaj wizytówkę i dodawaj sukcesywnie fotki Buziol

Focić będę na pewno Żal tylko takich zdjęć sprzed 3 czy 4 lat. Tego się już nie odrobi....
No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem
BusyBee 18:45, 19 kwi 2015

Szukam teraz inspiracji do swego rzędu thuj. Rrzejrzałam swój wątek i znalazłam parę zdjęć, Niestety nie widać na nich całego rzędu. Postaram się wkrótce zrobić zdjęcie z góry, żeby było wiadomo o co chodzi.
Chcę poszerzyć ten rząd , posadzić wzdłuż niego 3 niewysokie drzewka, rząd hortek, trochę róż. Za nimi wysokie trawy, które dodałyby lekkości tym ciężkim szmaragdom. Przed nimi trawki, może trochę buksikowych kul lub Danic- żeby było zimozielono
Potrzebuję inspiracji....może coś się Wam nasunie- linki mile widziane.
To długa rabata- nie może być monotonna.
Tutaj ten rząd thuj. Jest ich 9- więc to ponad 9 m.

Z drugiej strony:

bdan 19:06, 19 kwi 2015

Kasiu ja u siebie myślę zrobić jedną rabatę przed tujami podobna do tej. Miałam jeszcze gdzieś inne zdjęcie tej rabaty, jak znajdę to wkleję. U mnie będzie 6 tujek, na środku biały miskant z szalwią lub lawendą po bokach kulki? i dodane różyczki, jeżówki
kosolka 19:10, 19 kwi 2015

Piękna ta rabata. A u Ciebie Kasiu będzie z taką super.. Choć nawet bez niej jest