Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 08:12, 22 kwi 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Kupiłam buka

Wiesz co chyba fajnie by wyglądały u ciebie Nigry na tle szmaragdów...twój buk piękny bordowy,ale ma inny pokrój ,więc chyba bym na Nigry stawiała...ale wiem,że to trudne decyzje
Chyba nie pomogłam
Buziaki

Widziałam buczka Młodziutki jeszcze, ale pokrój już wyraźnie widać- będzie Ci pasował

Co do drzewek u mnie - jeszcze nie zdecydowałam...Nigra byłaby tam idealna z tym swoim kolorem...i jeszcze za nią jasny morning light, albo miscant variegatus ....Mam nadzieję, że nie byłby za wysoki...
Gabrysia_ 08:16, 22 kwi 2015

BusyBee napisał(a)

Widziałam buczka Młodziutki jeszcze, ale pokrój już wyraźnie widać- będzie Ci pasował

Co do drzewek u mnie - jeszcze nie zdecydowałam...Nigra byłaby tam idealna z tym swoim kolorem...i jeszcze za nią jasny morning light, albo miscant variegatus ....Mam nadzieję, że nie byłby za wysoki...

Uwielbiam Nigrę właśnie za jej kolor
Buczek można powiedzieć,że wypasiony udało mi sie kupić...wszędzie takie chudzinki są

Trudne decyzje,ale wiem że wybierzesz dobrze
lojalna_ 08:40, 22 kwi 2015

To napewno grujecznik......

Moj ma pien a czesto widziałam na ogrodowisku w formie krzewów ..... zawsze te dolne gałazki mozesz powycinac
BusyBee 10:14, 22 kwi 2015

Gabrysia_ napisał(a)

Uwielbiam Nigrę właśnie za jej kolor
Buczek można powiedzieć,że wypasiony udało mi sie kupić...wszędzie takie chudzinki są

Trudne decyzje,ale wiem że wybierzesz dobrze

Pewnie, ze buczek wypasiony

Trudne zakupowe decyzje o tyle, że u mnie wiele ciekawych drzewek, które widuję w ogrodach na zachodzie Polski, po prostu przemarznie. Poza tym zwyczajnie ich nie dostanę w moich centrach ogrodniczychWysyłkowo- za duże ryzyko - to nie żurawka, która kosztuje 10 zł. Lepiej by było zobaczyć drzewko przed zakupem jak się wydaje 100 czy 150 zł.
BusyBee 10:20, 22 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
To napewno grujecznik......

Moj ma pien a czesto widziałam na ogrodowisku w formie krzewów ..... zawsze te dolne gałazki mozesz powycinac

Jolu może pamiętasz ile płaciłaś za grujecznika? Może być na pw.
Kusi mnie bardzo....chociaż nie wiem, czy udało by mi się kupić takie trochę wyższe. Najlepiej 2 sztuki, bo jeden przy tym rzędzie tuj to za mało. Jak będą malutkie i wytnę dolne gałązki, to nic nie zostanie

Myślę i myślę- bordowy kolor nigry chyba jednak lepszy będzie.....
lojalna_ 10:23, 22 kwi 2015

Pisałam Ci u mnie ze bardzo tanio 56 zeta w Goczalkowicach ma okołom2,40 i ładny pien
Ewa777 14:35, 22 kwi 2015

Kasiu, u Ciebie dylemat wyboru drzewka... Może uda Ci się coś wyszukać na targach w ten weekend. Będą też dziewczyny, to cos doradzą
Czy u Ciebie jest już ładna pogoda?
U mnie nadal słonecznie i muszę podlewać rośliny, bo za sucho mają
Dziś będzie wertykulowany trawnik, dobrze też go posypać nawozem i podlać, a popsuło nam się wahadło. Dobrze, że myślisz o nawodnieniu trawnika
BusyBee 17:17, 22 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Pisałam Ci u mnie ze bardzo tanio 56 zeta w Goczalkowicach ma okołom2,40 i ładny pien

Pewnie, że Cię pytałam- pamiętam !!......tylko nie popatrzyłam co odpowiedziałaś

Baaardzo fajna cena Jolu Gdyby tyle u mnie kosztowały grujeczniki, pewnie bym się na nie skusiła- zamiast nigry...
BusyBee 09:21, 23 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, u Ciebie dylemat wyboru drzewka... Może uda Ci się coś wyszukać na targach w ten weekend. Będą też dziewczyny, to cos doradzą
Czy u Ciebie jest już ładna pogoda?
U mnie nadal słonecznie i muszę podlewać rośliny, bo za sucho mają
Dziś będzie wertykulowany trawnik, dobrze też go posypać nawozem i podlać, a popsuło nam się wahadło. Dobrze, że myślisz o nawodnieniu trawnika

Mam nadzieję, że na tych targach to będzie trochę więcej niż w zeszłym roku.
Wtedy to w większości drobne rośliny były- drzewek niewiele....

Ewcia u nas pogoda cudowna- słonecznie i coraz cieplej! Nareszcie prawdziwa wiosna- może w końcu moje tulipany zakwitną, bo na razie nic

Jak tam trawnik- już po wertykulacji?
anabuko1 08:15, 24 kwi 2015

To prawda, coraz cieplej,ładniej i przyjemniej.Do majówki jeszcze sie na tryramy.
Jak tam tulipanki??
Moje się rozkręcają