Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

Gocha 08:42, 27 kwi 2015

To może ja przedstawię jak wstawiłam zdjęcie :
Od lewej- Gocha ( Kolorowy ogród do kapitalnego remontu ) , rozajrycha - Marta ( Kolorowe rabaty Martek ), KasiaWB ( Trudne pieknego początki- ogródek Kasi WB ), BusyBee - Kasia ( u BusyBee w ogródku ). Pozdrawiam Cię Kasiu , fajnie że się poznałyśmy. Czy jakieś hortensje kupiłaś ?
BusyBee 08:56, 27 kwi 2015

Wchodzę na minutkę tylko. Wczoraj wróciłam późno z Lublina i wcale nie miałam czasu na O. Teraz do pracy lecę...będę wieczorem...

Baaardzo się cieszę, że nareszcie poznałam kogoś z Ogrodowiska Do tej pory znałam tylko Asię ( pozdrówki Asiu )
Dziewczyny jesteście fantastycznymi, otwartymi osobami i super, że mogłam Was spotkać!!!

Gosiu dzięki za fotkę. Hortki kupiłam- potem napiszę więcej i wstawię fotki.
BusyBee 20:53, 27 kwi 2015

Aneta1309 napisał(a)
Spotkanko się udało, fajnie widzieć do kogo się zaglądagrupa lubelska powoli rośnie w siłę mam nadzieję,że będzie jeszcze okazja spotkać się w relu

W końcu się Anetko odezwałaś już myślałam, że twardo śpisz snem zimowym- tak mało Cię na O
Spotkanko króciutkie, ale super, że mogłam poznać dziewczyny
kosolka 20:55, 27 kwi 2015

Kasiu, fajnie Cię zobaczyć
BusyBee 20:56, 27 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)

Widzę spotkanko sie udało,I dobrze.Tuja piekna.Tak, tak.Zupełnie podobną mam w swoim ogrodzie
Tak mam nie daleko do lublina.Ale nie mogłam ani wczoraj ani dzisiaj pojechać na te targi ani też wsa zobaczyć.Czego bardzo żąłuję.
ale juz wcześniej miałam tą datę zajętą.może będzie następne wasze jakieś spotkanko??
Jak będę wiedziała wcześniej to może, da się coś zorganizować z wyjazdem
A co jeszcze nowego kupiłyście ???
Pozdrawiam serdcznie

Szkoda, że Cię nie było...może następnym razem się uda Grupa lubelska powoli się gromadzi...
....ja wprawdzie daleko, ale jak będę wiedziała wcześniej, to też dojadę

Zakupy niewielkie, bo na targach drogo było i niewiele towaru Zaraz jakąś fotkę wstawię...
BusyBee 20:57, 27 kwi 2015

kosolka napisał(a)
Kasiu, fajnie Cię zobaczyć

Ano dziękuję Ciebie oglądam w awatarku cały czas.... i to bardzo miło wiedzieć z kim się gada
KasiaWB 21:02, 27 kwi 2015

Kasia, super, że się spotkałyśmy następne spotkanie będzie na pewno dłuższe i prowiant zapewniony )
Serdecznie pozdrawiam
BusyBee 21:02, 27 kwi 2015

gierczusia napisał(a)
Przedstawcie Ogrodowiczan ze zdjęcia bo ja nie znam nikogo domyślam się ,źe od lewej to Gocha z Lublina , ale reszta.......

Ja nawet nie słyszałam o tych lubelskich targach, echhhh..

Ciekawam jestem,musi ta, robota " trawnik" się kręci....
Buziole

Heloł Eluś już Ci Gosia objaśniła- kto jest kto, bo mnie we własnym wątku niiii ma

Trawnik tuż tuż- już się bałaganu tego nie mogę doczekać...ale i boję się trochę...
.....będę focić na bieżąco- teraz nic się nie dzieje- same nudy- słońce świeci...tulipy w końcu zaczęły kwitnąć...magnolki też...
...sama widzisz- co tu pisać...
BusyBee 21:07, 27 kwi 2015

KasiaWB napisał(a)
Kasia, super, że się spotkałyśmy następne spotkanie będzie na pewno dłuższe i prowiant zapewniony )
Serdecznie pozdrawiam

Hej Kasiula ja właśnie do swego wątku zajrzałam.... po pracy w końcu
Bardzo się cieszę, że się spotkałyśmy i że mogłam Was poznać rzeczywiście krótko, ale nic to- może kiedyś na dłużej się uda

Ściskam mocno
Ewa777 21:08, 27 kwi 2015

Kasia, dawaj te zdjęcia, nie drażnij nas