Kasiu, Twój plan z falami baardzo bardzo Mi się podoba!!! Jeżeli chodzi o drzewka.. Hmm.. Pisalas nie chcesz, ale ja byłabym za brzozami.. Tak ładnie by rozjaśnily! Plus trawki Pomysl jeszcze.. Pozdrawiam!
Klamka zapadła...będzie rabata taka ak na moim pierwszym rysunku. Trochę skoryguję jej kształt tak, aby była szersza. Wszystko toczy się za szybko... a ja za dużo w pracy, aby na spokojnie coś konkretnie zaplanować Cieszę się więc, że Ci się podoba
Kasia próbowała mi pomóc, ale nic nie zdążymy wymyślić, bo już mam wykopane rowki do nawodnienia poszło to dużo szybciej niż myślałam Cała działka przeryta- fotek nie mam, bo w pracy byłam do tej pory....
Co do drzewek.... Ja mam brzozę younga w rogu działki. Jest piękna, ale nic pod nią nie chce rosnąć poza rozłażącym się ochoczo kopytnikiem jeszcze hosty, ale marne są...
Ja nie podejrzewam siebie, że dam radę to wystarczająco często podlewać, a linii kroplującej nie planuję. Dlatego nie myślałam o brzozach...
Piszą, że dorastają do 10 metrów i 7 szerokości Czy wszyscy, którzy sadzą doorenbos biorą to pod uwagę?? czy mają zamiar ciąć? przecież widzę je w niedużych ogrodach
Musiałabym je posadzić na środku tego trawnika, bo u mnie zaraz na płotem idzie w górze jakiś kabel prądowy
Dobrze znam problem nawadniania i zmiany kształtu rabat..to jest naprawdę wyzwanie ale moźe po kolei , na spokojnie..wiem ,że jest łatwiej , kiedy eMuś mentalnie i fizycznie wspomoźe..noo aleeee.....wiesz....
Może jak Rwoj ogród bedzie chwalony to dojrzy wreszcie sens upiększania ogrodu..wiec musisz częściej gości zapraszać a jak tam nie masz chętnych to Ogrodowisko zaproś i jakiś zaaangażowany eMuś napewno Teojego zarazi ..bakcylem kopania w ogrodzie..oczywiście
Ściskam mocno , trzymam kciuki podziwiam za konsekwencję
Dasz radę