Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

nicol21 23:07, 15 cze 2015

Wow, ale pączusiów na larisce, nawet nie ma co zbierać się do liczenia
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
BusyBee 11:59, 16 cze 2015

nicol21 napisał(a)
Wow, ale pączusiów na larisce, nawet nie ma co zbierać się do liczenia

Może moja lariska pozazdrościła pączusiów Twoim różyczkom i wzięła się do roboty...żeby wsi nie robić...a co? ma być gorsza od brukselskich ???
BusyBee 12:02, 16 cze 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Znam jegomościa też mi kiedyś na rabacie rósł ale go wyrwałam i póki co spokój ja również ręcznie wyrywam chwaściory

Gosiu co my tam o chwaściorach będziemy opowiadać......o czymś miłym lepiej pogadać
...a ja z innego wątku wiem, że Twoje clemki całe w pąkach mam nadzieję, że zdjęcia som
BusyBee 12:02, 16 cze 2015

Juzia napisał(a)
O ja cię!!!!

O ja cię...cooo???
Juzia 12:08, 16 cze 2015

BusyBee napisał(a)

O ja cię...cooo???

Trawniczek już się ładny robi....a naookoło to już w ogóle
Na naparstnice też zachorowałam, ale chyba poczekam do przyszłego roku na siewki. Jak nic nie będzie to wtedy se dokupię parę sztuk. Ładne cholery
BusyBee 12:14, 16 cze 2015

Juzia napisał(a)

Trawniczek już się ładny robi....a naookoło to już w ogóle
Na naparstnice też zachorowałam, ale chyba poczekam do przyszłego roku na siewki. Jak nic nie będzie to wtedy se dokupię parę sztuk. Ładne cholery

Noooś ładne wcale się tego nie spodziewałam miejscówka dla nich fajna (tak jakoś niechcący wyszło) na tle ciemnej zieleni...a że ciemnej zieleni u mnie cały rząd- będę dosadzać naparstnice, w grupach właśnie
GosiaJoanna 13:28, 16 cze 2015

BusyBee napisał(a)

Gosiu co my tam o chwaściorach będziemy opowiadać......o czymś miłym lepiej pogadać
...a ja z innego wątku wiem, że Twoje clemki całe w pąkach mam nadzieję, że zdjęcia som

Jak zakwitną to będą ale pąki mogę w sumie równiż obfocić Warszawska Nike ma ok 13 a dopiero co ją sadziła Carnaby znowu zakwitnie ma 5 pączków i 3 pozostałe dopiero zaczynają pączki tworzyć
Rench 22:07, 16 cze 2015

Posiedziałam na leżaczku się pozachwycałam,pięknie u Ciebie
BusyBee 22:22, 16 cze 2015

Aneta1309 napisał(a)
Jak tam popadało mam nadzieję,że spokojnieu nas dolało ale bez strat się obyło. Po takim deszczyku będziesz miała dywanik perski w ogrodzie bo reszta miodzio jest

Dziękuję Anetko za miłe słowa Dawno Cię nie było
Deszczyk prawie nie padał- podlewam cały czas, ale głównie trawnik, bo posiany. Ziemia sucha aż kurz idzie i nie zapowiada się deszcz niestety...
BusyBee 22:27, 16 cze 2015

Rench napisał(a)
Posiedziałam na leżaczku się pozachwycałam,pięknie u Ciebie

Miło, że jesteś Reniu Tak samo jak Ty, ma na imię moja przyjaciółka więc dobrze mi się kojarzysz

Mój ogród przy Twoim wcale nie ma koloru, ale odkąd jestem na O staram się to zmienić...małymi kroczkami, z cennymi radami Tak jakoś mi się zrymowało