Zazdroszczę Ewciu może i u mnie trochę popada- byłoby super...
Weszłam na O tylko na chwilkę- Zapracowana jestem okrutnie- nie mam czasu do Was pozaglądać ani zajać się chwastami, które niestety atakują mój nowy trawniczek. W sobotę powinno się udać trochę go wypielić. Rozplenia się szczawik- staram się go tępić- niestety ze szkodą dla młodej trawki wyrasta też jakaś dzika trawa gdzieniegdzie. Byle do soboty....
U Ciebie też nie byłam Kasiu- czyli widzę, że popadało trochę???
I róże zakwitają- na pewno już mnóstwo nowych kwiatów... polecę do Ciebie jak tylko będę miała chwilkę.
Pozdrowionka
Czyżbyś próbowała się przekopać przez wątek Doniu?? pismo obrazkowe wystarczy przejżeć i już trochę zmian w ogrodzie się dokonało i wszystkiemu winne ogrodowisko
Jak tam zdrówko? mam nadzieję, że ok, bo Ty jak pamiętam nie oszczędzasz się w ogrodzie i trochę kłopotów było...
Kasiu i ogladam i czytam zawsze coś ciekawego można sie dowiedzieć o roslinkach
U mnie mało się dzieje w ogrodzie, mam nie za duży, tylko 7arów i jeszcze stoi w tym dom
A zdrówko, dziękuję, wszystko ok trochę plecy bolą od schylania, ale to już wiek
Bolą plecy?? mnie też, to chyba taki znak naszych czasów. U mnie to tryb życia- w dużej mierze siedzący, a na aktywność fizyczną zawsze brak mi czasu. Teraz też kręgosłup mi dokucza i mam zabiegi a w ogródku praca czeka....liczę,że do następnego tygodnia mi się poprawi....
Hejka Ewciu Dzięki za pochwały
Naparstnice były cudne, ale już przekwitają i kładą się na żwirku- trzeba je podwiązać chyba...nie chcę wycinać, niech się sieją, bo sadzonki mi potrzebne