Ewciu u mnie więcej fotek nie będzie Nie miałam tam weny na pstrykanie, bo za gorąco było- ja nie cierpię takiego upału. Ale ja ktoś chce fotki pięknych różyczek, to powinien wejść w link w moim poprzednim poście
Z całkiem białymi to może być problem bo większość ma odcień różowego ale taki delikatny jest do przyjęcia. Oglądałam też te róże i biorę je pod uwagę. Purpurowy śliczne są ale ja przecież od początku biały ogród miałam mieć i widać co z tych moich planów wyszło. Różowego mam już stanowczo za dużo w ogrodzie wraca mi faza na biel.
Właśnie pytałam u Ciebie o to samo mnie się podoba kolor w ogrodzie- nie za dużo, ale jednak lubię. Tylko boję się posadzić trzy duże krzewy i potem żałować, bo kolor mi nie pasuje
Wczoraj wieczorem postanowiłam przyciąć mego derenia - olbrzyma. Ma ze 3 metry średnicy i do środkowych gałęzi na górze nie mogłam sięgnąć z drabinki próbował pożreć moje żurawki i hortensje
Powinnam go radykalnie odmłodzić, ale nie za bardzo wiem jak to zrobić Mam czas do wiosny..